Suomi - Svenska

Lattiapinnoitteet ja Urakointipalvelut

Solmaster lattiapinnoite - turvallinen valinta vuosiksi eteenpäin ammattilaisten ja kotitalouksien käyttöön.

Kestävyys, edustava tyylikkyys, helppohoitoisuus sekä kokonaistaloudelliset ratkaisut yhdistetään ympäristönäkökohtien huomioimiseen sekä tuotteen että urakointityön osalta. Lattia on olennainen osa modernin yrityksen imagosta ja toimintaympäristöstä – sen takia haasteita riittää lattiaprojektin läpiviemisessä. Solmaster Oy on eräs Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden valmistajista - yrityksemme tuntee lattiapinnoitteet alkaen niiden koostumuksesta ja kemiallisesta rakenteesta aina valmiin lattian ominaisuuksiin.

Solmaster urakointi on oma erikoistunut konserniyksikkö, joka keskittyy teollisuuden, kaupan ja laitoskeittiöiden lattiapinnoituksiin. Solmaster Coatings tuoteryhmäyksikkö vastaa yhtiössämme epoksi- ja uretaanipinnotteiden tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Oma, monen vuosien aikana hankittu osaaminen ja tietämys Pohjolan oloista ja asiakkaiden tarpeista, tuo meille etumatkan kilpailijoiden suhteen. Läheisyys markkinoihin ja huolenpito ympäristöstä kuuluvat meidän perusarvoihimme.

Tarkoituksenmukainen kalusto – CE-merkityt tuotteet

Kokemus tekee viisaaksi. Solmasterin kokeneet lattiaurakointiryhmät ovat oppineet parhaat menetelmät ja seuloneet esiin tarkoituksenmukaisimmat koneet ja varusteet, jotta urakka sujuisi joustavasti. Projektien toteutus käsittää kaikki kohteessa tarvittavat pohjatyöt, kuten hionnan, jyrsinnän, sinkopuhalluksen sekä happo- ja/tai alkalipesun.

Monien asiakkaiden mielestäni Solmasterin lattiapäällysteiden paras etu pitkäikäisen ja kestävän pinnan lisäksi on että ne kovettuvat nopeasti. Lattiaa voidaan kuormittaa kevyesti jo lyhyen ajan sisällä päällystämisestä, mikä lyhentää tilojen käyttökatkosta.

Koska me kaikki ihmiset olemme hieman turhamaisia, haluamme myös että urakointiasiakkaamme saavat kauniin ja edustavan lattian. Tuotevalikoima tarjoaa runsaasti värejä ja kiiltävyysvaihtoehtoja, sekä mahdollisuuksia käyttää erilaisia ratkaisuja pinnan karhennukseen liukkauden torjumiseksi. Uutta on että Solmasterin lattiapäällysteet ovat nykyisin CE-merkittyjä – vastuullisena valmistajana takaamme että tuotteemme noudattavat rakennusalan säännöstöä. Lisää tuotteista tästä.

Asiakas määrää tarpeet – ammattilainen toteuttaa

Autoliikkeet, keskustan merkkiliikkeet, keskusvarastot, laitoskeittiöt, voimalaitokset, koulut ja maatilan hallit ovat esimerkkejä toteutetuista kohteista. Maakunnalliset urakointiryhmämme toteuttavat joustavasti suurienkin kohteiden pinnoitukset. Solmaster pinnoitteilla käsitellään vuosittain noin 500 000 m² betonilattioita.

Pinnoite-edustajamme ovat alansa osaavia ammattilaisia. Vuosiksi eteenpäin tähtäävä pinnoitevalinta onkin helpointa tehdä tiiviissä yhteistyössä paikallisen edustajamme kanssa. Projektien suunnittelussa käydään läpi lattialle asetetut vaatimukset ja tehdään valinta kohteeseen sopivimmasta päällysteestä.