Suomi - Svenska

Lattiapinnoitteet - Tuotteet

Solmasterin laadukkaita ja kestäviä lattiapinnoitteita Pohjolan oloihin

Lattian merkitys tilan toimivuuteen ja viihtyvyyteen on huomattava. Pohjoismaissa lattiat joutuvat kovalle rasitukselle jokatalvisten kurakelien aikana. Sen takia on järkevää päällystää lattiat sellaisella pinnoitteella, joka kestää kovia rasituksia, joka on helposti pestävä ja hoidettava, ja jonka valmistuksessa on huomioitu ympäristö- ja työsuojeluvaatimuksia.

Epoksi- ja polyuretaanipinnoitteet muodostavat rungon Solmasterin lattiapinnoitevalikoimassa. Ne ovat erinomainen ratkaisu sekä uusien että jo maalattujen betonilattioiden pinnoitukseen. Oman tuotekehityksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille useita erilaisia vaihtoehtoja kuten kevytpinnoitteita, epoksi-, akryyli- ja uretaanimassausta, hiertoepoksia, raekivilattioita jne. Toimitamme myös erilaisia hyviksi koettuja ratkaisuja liukkauden torjumiseksi.

Lattian pitää myös tuottaa iloa silmälle. Sen takia Solmaster tarjoaa laajan värivalikoiman ja mahdollisuuden korostaa tilan ilmettä esimerkiksi mosaiikkihiutaleilla. Pyydä ehdotus edustajaltamme.

Uutta on että Solmasterin lattiapinnoitteet ovat nykyisin CE-merkittyjä vastaamaan EU:n uusimpia, rakennusalaa koskevia säädöksiä. Rakennustietosäätiön M1 merkintä osoittaa että pinnoite täyttää rakennusmateriaaleille asetettuja päästövaatimuksia.

Parhaan tuloksen saa jos lattian päällystää kokenut ammattilainen – lue lisää Solmasterin urakointipalvelusta tässä!

Käyttökohteet ovat esimerkiksi kodit, liiketilat, navetat, autotallit, teollisuushallit, laitoskeittiöt, sairaalat ja varastot.

Teollisuuslattioiden pinnoitteet

Teollisuuslattioihin kohdistuu erityisen kova rasitus – jatkuva liikenne, kemialliset aineet, sora ja muut partikkelit, lämpötilavaihtelut jne. On myös valittava oikea pinnoite pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. Solmaster AC 50 on kaksikomponenttinen akryylipohjainen pinnoite, joka kovettuu erittäin nopeasti – ei pitkiä tuotantokatkoksia – ja joka ei ole märkänäkään liukas. Erikoisepoksi EP1 ja hiertoepoksimassa EP 6000 soveltuvat hyvin vaativiin kohteisiin, esimerkiksi voimaloiden tai prosessiteollisuuden lattioihin. Epoksimaali EP 10 sopii hyvin kevyempään teollisuuteen.

Maatalouspinnoitteet

Solmasterin uusi esite ”Maatalouspinnoitteet” esittelee havainnollisesti miten eri tuotteet soveltuvat maatilojen tuotantotiloihin. Esimerkiksi voidaan mainita erikoisepoksipinnoite EP 1, joka on M1 luokiteltu. Tuote muodostaa betonin pinnalle kosteus- ja vesitiiviin kalvon, joka estää homesienten kasvua vilja- ja rehuvarastoissa. Epoksimassa EP 500/3000 soveltuu ruokintapöydille, konehallien lattialle sekä muihin vilkkaasti liikennöityihin kohteisiin.

Pinnoitteisiin erikoistunut tuoteryhmäyksikkö

Solmaster Coatings on Solmaster-yhtymän pinnoitteisiin erikoistunut tuoteryhmäyksikkö, jolla on monivuotinen kokemus erilaisten pinnoitteiden kehittämisestä ja valmistuksesta – suomalaista laatua Pohjolan oloihin. Viimeisimmän teknologian hyödyntäminen ja jatkuvan tuotekehitystyömme ansiosta asiakkaamme saa tuotteittemme kautta parhaan hyödyn - haluamme palvella olemalla askeleen edellä muita!

Selaa lattiapinnoitetuotteita valitsemalla tuotekategoria vasemmalta.

Luotettava kumppani

Maatalouspinnoite - esite

Lattiapinnoitteet uuteen navettaan avaimet käteen -periaatteella

Maatiloilla luotetaan Solmaster-lattiapinnoitteisiin