Suomi - Svenska

AC Akryylipinnoitteet

Akryylimassa

Solmaster AC 50 on kaksikomponenttinen akryylimassa betonipinnoille. Akryyliin sekoitetaan pyöreää värihiekkaa (raekoko 0,7-1,2 mm), jolloin saadaan turvallinen kostean- ja öljyisen tilan lattia, mikä ei ole märkänäkään liukas. Solmaster AC 50 pinnoitteen kovettumisaika on hyvin nopea, minkä johdosta isojakin alueita voidaan pinnoittaa ja ottaa käyttöön samana päivänä.

     

  


Solmaster AC 49, 50, 51

Tyypillisiä kohteita ovat elintarvikealan, keittiöiden ja autokorjaamoiden lattiat, joissa on usein vedenpoistoa varten kallistuksia. Myöskin ajoluiskat, lastauslaiturit ja vesikattojen korjaukset halutaan ottaa nopeasti käyttöön.

Solmaster AC 50 Akryyli kestää erinomaisesti normaalit emäksiset pesuaineet ja paljon kovaa kulutusta. Normaali akryylimassan paksuus on 3-4 mm.

Solmaster AC 50 Akryylimassalla voidaan tehdä myös jalkalista runsaalla värihiekkamäärällä sekä jäykistämällä sekoitus Solmaster AC-Tiksolla.

Solmaster Akryylimassa on monikerrospinnoite, mikä muodostuu seuraavista:

 

Solmaster AC 49 Akryyliprimer + 6,5 % tilavuudesta Solmaster Akryylikovetetta, mitä imeytetään runsaasti hiotulle betonille kahteen kertaan.
Solmaster AC 50 Akryylimassa + 4,8 % tilavuudesta Solmaster Akryylikovetetta, millä tehdään 3-4 mm:n massaus.
Solmaster AC 51 Akryylilakka + 2,4 % tilavuudesta Solmaster Akryylikovetetta, millä varmistetaan pinnan helppohoitoisuus ja vahvistetaanentisestään kulutuskestävyyttä.
Huom! AC 51 Akryylilakka on UV-suojattu.

Huomioitavaa!
Solmaster Akryylien levityksen aikaiset höyryt ovat ilmaa raskaampia etsiytyvät mataliin paikkoihin, joten työnaikainen ilmanvaihto on suositeltavaa.

 

AC 49
Suoritustasoilmoitus
Tekniset tiedot
Käyttöturvallisuustiedote

AC 50
Suoritustasoilmoitus
Tekniset tiedot
Käyttöturvallisuustiedote

AC 51
Suoritustasoilmoitus
Tekniset tiedot
Käyttöturvallisuustiedote

AC KOVETE
Käyttöturvallisuustiedote