Suomi - Svenska

MP EKO Maalinpoistoaine

Testivoittaja on arvostettu nimitys automallien vertailussa tai vaikkapa tuoremehujen kuluttajatesteissä. Ammattimaisesti käytettyjen kemikaalien osalta puhutaan harvemmin voittajista, mutta Solmasterin uusi maalinpoistoaine MP EKO on selviytynyt niin hyvin kovista puolueettomista kokeista, että on syytä puhua testivoittajasta. Uutuus ei sisällä haitallisia klooriyhdisteitä ja liuottimet täyttävät EU:n uudet määräykset maalinpoistoaineiden koostumuksesta.

MP EKO

"Olemme kehittäneet Solmasterissa uuden sukupolven tuotteen, joka huomioi viimeisimmät ympäristö- ja työsuojelumääräykset. MP EKO ei sisällä metyleenikloridia, joten tuote on selvästi haitattomampi terveydelle, sekä miellyttävämpi käyttää verrattuna perinteisiin klooripohjaisiin maalinpoistoaineisiin", toteaa Solmaster Chemicals-tuoteryhmän tuotekehityskemisti Harri Sahinaho.

"Asiakkaille on tärkeätä tietää, että uusi MP EKO säilyttää kaikki edeltäjien hyvät ominaisuudet, kuten nopea vaikutus ja monipuolinen käytettävyys eri pinnoille. Hyytelömäisenä tuote sopii mainiosti myös pystypinnoille. Uutta tuotetta toimitetaan alkuvaiheessa puolen litran ja litran pakkauksissa.", toteaa Pasi Korkkinen Solmaster Oy:ltä.

MP EKO

Ennen markkinoille tuloa Solmaster MP EKO on käynyt läpi perusteellisen, puolueettoman testausohjelman. Testeissä tutkittiin maali- tai lakkapinnan irtoamista pohjamateriaalista, kaavinnan helppoutta sekä lopullista puhtausastetta. Materiaaleina oli lakkamaaleja, rakennusmaaleja, huonekalulakkaa, peltikattomaalia sekä erilaisia erikoislakkoja. Lopputuloksena saatiin tuote, joka poistaa pintakäsittelytuotteet kokonaisvaltaisesti.

"Metyleenikloridin korvaavat raaka-aineet ovat vielä erikoistuotteita, joiden käyttö verrattuna yleiseen metyleenikloridiin on vähäistä. Tämän vuoksi uuden tuotteen hinta on hieman korkeampi kuin vanhan. Uskomme kuitenkin, että käyttäjät osaavat arvostaa hyviä ominaisuuksia, ja että ympäristöystävällisyys ja työturvallisuus ovat tärkeämpiä tekijöitä maalinpoistoaineen valinnassa."

Solmaster Oy on johtava suomalainen teollisuuskemikaalien valmistaja, joka jo yli 30 vuoden ajan on kehittänyt, myynyt ja markkinoinut tuotteita teollisuuden, rakennusliikkeiden ja kotitalouksien käyttöön. Valmistus ja tuotekehitys tapahtuvat Solmasterin tehtaalla Hollolassa. Solmasterilla on oma tytäryhtiö Ruotsissa. Vienti lähimarkkinoille on voimakkaassa kasvussa.

MP EKO Maalinpoistoaineet -esite

Käyttöturvallisuustiedote