Suomi - Svenska

Muottiöljyt

Ympäristöystävälliset tuotteet

Muottiöljyt ja -emulsiot betoniteollisuuden valuihin

Betoniteollisuuden valuissa tarvitaan kovan luokan ammattilaistuotteita, joissa on huomioitu myös ympäristöystävällisyys parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki muottiöljymme ja -emulsiomme ovat biohajoavia sekä kasviöljypohjaisia, jotka eivät sisällä terveyttä vaarantavia liuottimia. Tuotteemme ovat siten ehdottoman turvallisia ihmisille ja ympäristölle.

Solmasterin muottiöljyjä ja -emulsioita käytetään betonielementtien valmistuksessa muotinirroitusaineena. Ne suojaavat muottia korroosiolta, helpottavat valun irtoamista ja auttavat saamaan valuun tasaisen pinnan. Kaikki muottiöljymme toimivat teknisesti erittäin hyvin, niiden levittäminen on helppoa ja työ valmistuu nopeasti.

Hydrauliöljyt tehonsiirtoon ja huippuluokan voiteluun

Kasviöljypohjaiset biohajoavat hydrauliöljyt vähentävät ympäristöhaittoja sekä lisäävät työturvallisuutta teollisuuden sekä maa- ja metsätalouden vaativissa käyttökohteissa. Solmasterin hydrauliöljyillä varmistat myös huippuluokan voitelukyvyn!

Lähes kaikki johtavat rakennusliikkeet ja rakennuttajat ovat siirtyneet ns. vihreään rakentamiseen. Kansainväliset ohjeistot kuten LEED, BREEAM ja Green Building korostavat rakennustöissä käytettävien aineiden ja tarvikkeiden mahdollisimman vähäisiä vaikutuksia ympäristöön ja työturvallisuuteen. Solmasterin tuotteet soveltuvat erinomaisesti vihreään rakentamiseen, sillä ne perustuvat biohajoavaan kasviöljyyn. Uutuustuotteemme Elementtiemulsio jatkaa samaa ympäristöystävällistä linjaa.

Lataa esite