Suomi - Svenska

Rakennuskemikaalit

Ammattilaisille suunnatut Solmasterin tuotesarjat palvelevat rakentamista ja kunnossapitoa. Tehokkaat, ympäristöystävälliset ja aikaa säästävät puhdistus- ja rakennuskemikaalimme ovat pitkän kehityksen tulos. Kiitämme myös rakennus- ja siivousurakoitsijoita hyvästä yhteistyöstä. Tuotteemme ovat tulleet tunnetuiksi ja ammattilaisten arvostamiksi vaativimpien olosuhteiden mukaisina.

ML Maalarinliuotin on se ainoa ja oikea alkuperäinen tuote, jota vuosien varrella on käytetty uskomattomaan moneen kohteeseen. Monesti jäljitelty, mutta ei koskaan ylitetty! ML Maalarinliuotin täyttää tiukat ympäristövaatimukset.

ML Tapetinpoisto on kätevä apuväline sekä ammattikäyttöön että kodin remontoijalle. Veteen laimennettava tiiviste on tarkoitettu huokoisten, sekä liisteröityjen että liimattujen tapettien nopeaan ja vaivattomaan poistoon.

MP EKO Maalinpoistoaine edustaa Solmasterin uutta ympäristöystävällistä linjaa. MP EKO on kloorivapaa, uuden sukupolven maalinpoistoaine, joka sokkotesteissä on osoittautunut perinteisten maalinpoistoaineiden veroiseksi. Solmaster on vuosien varrella johdonmukaisesti kantanut vastuuta ympäristöstä ja kestävän kehityksen edellytyksistä - MP EKO on tästä ajattelusta hyvä esimerkki.

RKL Happopesu soveltuu tiilipintojen puhdistukseen sekä betonin peittauspesuun ennen jatkokäsittelyä. RKL Happopesu soveltuu myös lasi-, kivi- ja puupintojen puhdistukseen.

RKL BIO on uudenaikainen pesuaine lähes kaikenlaisten kovien pintojen puhdistukseen kalkista, ruosteesta ja muusta kovasta liasta. Luonnontuote on sekä käyttäjä- että ympäristöystävällinen.

LV 1 Uistinlakka on Solmasterin kuuluisa, kirkas polyuretaanilakka, joka on löytänyt tiensä kalastuksen harrastajien piiriin kauas Suomen rajojen ulkopuolellekin. Tuote myydään yhden litran kuluttajapakkauksessa.

UM Peltipesu on kotimainen tuote uusien ja vanhojen peltikattojen huoltoon. Peltipesu poistaa ruosteen ja muut hapettumat, noen, rasvan, kalkin ja muut suolat. Lisäksi UM Peltipesu peittaa ja passivoi kaikki metalliset pinnat parantaen samalla maalin tarttuvuutta.

VA Viemärinavaaja Tehokas ja hajuton nestemäinen tukkeutuneiden viemäreiden ja putkistojen avausaine. Avaa tehokkaasti ja vaivattomasti tukkeutuneet viemärit. Hajottaa nopeasti hius-, saippua- ja rasvatukokset. Sopii kaikkiin viemäreihin. Annostele 1 dl tuk-keutuneeseen viemäriin. Anna vaikuttaa 1/2-1 h ja huuhtele vedellä. Toista käsitte­ly tarvittaessa. Ei vahingoita viemäriputkia eikä muoveja. Ei WC-altaisiin eikä tiski- ja pesukoneisiin.

Valitse haluamasi tuote vasemmasta valikosta