Suomi - Svenska

LV 1 Uistinlakka

LV 1 Uistinlakka kalastuksen ammattilaisille ja harrastajille

Tosiharrastaja on ammattilaisen pikkuserkku. Palava innostus ja omistautuminen harrastukseen saattavat viedä koko alan eteenpäin. Tarvitaan hyviä välineitä ja työkaluja – kalastukseen vihkiytynyt henkilö on äärettömän tarkka valitessaan oikeat vieheet, usein omien käsien valmistamat. Solmasterin syksyn uutuus, erikoislakka LV 1 Uistinlakka, on saanut tunnustusta erinomaisena vaappujen ja metallisten uistinten viimeistelyaineena.

LV 1 Uistinlusikka

”Olemme yllättyneitä kansainvälisestä mielenkiinnosta meidän erikoislakkaamme LV 1 Uistinlakkaa kohtaan. Kalastuksen harrastajat monesta maasta tilaavat tuotteen muiden kalastajien suositusten perusteella. Kirkas uretaanilakka antaa erittäin kovan ja kestävän, läpikuultavan pinnan, joka pitää vieheen värit kirkkaina myös pitkän käytön jälkeen. LV 1 soveltuu myös parkettilattioille tai muuhun askartelukäyttöön”, kertoo Solmaster Oy:n Pasi Korkkinen.

”Paras tulos saavutetaan upottamalla vieheet lakkaan, mutta taitava harrastaja voi myös käyttää pensseliä tai sivellintä, kunhan varoo roiskeita. Pinnan täytyy tietenkin olla kuiva ja pölyvapaa.”

Solmaster LV 1 Uistinlakka myydään 1 litran pakkauksessa, joka säilyy avaamattomana 24 kuukautta. Tarvittaessa lakkaa voidaan ohentaa ksyleenillä Solmaster SOL 101, joka käy myös välineitten pesuun.

LV 1 Uistinlusikka pakkaus

Käyttöturvallisuustiedote