Suomi - Svenska

MV Terassinpesuaine

Kevään kynnyksellä Solmaster Oy esittelee tuotteen, joka auttaa omakotitalojen, mökkien, leirintäalueiden, venelaitureiden ja ravintoloiden omistajia kevätkunnostuksessa. Solmaster MV Terassinpesuaine on ulkokäyttöön tarkoitettu, pinttyneiden ja tummuneiden puupintojen puhdistusaine.

MV Terassinpesu

"Suomessa on tuhansia neliömetrejä terasseja ja muita puupintoja, jotka talven aikana ovat likaantuneet ja tummuneet. Kaipaamme pimeän vuodenajan jälkeen raikkautta ja puhtautta. MV Terassinpesuaine on uusi tehokas tuote, joka vaikuttaa pahastikin pinttyneisiin puupintoihin jo viidessä minuutissa", kertoo Pasi Korkkinen Solmaster Oy:ltä.

MV Terassinpesuaine soveltuu kaikentyyppisille puupinnoille. Tuote levitetään sienellä, telalla tai ruiskulla. Harjaus tehostaa vaikutusta. Käsittelyn jälkeen pinta huuhdellaan puhtaalla vedellä. MV Terassinpesuaine kirkastaa ja valkaisee tummuneet alueet. Tuotteen sisältämä aktiiviaine tunkeutuu puun huokosiin ja estää homeen, sammaleen ja sienten kasvamista. Puupinnan on annettava kuivua kunnolla ennen jatkokäsittelyä.

Työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla. Riittoisuus on noin 10-20 m2/litra. MV Terassinpesuainetta on saatavana sekä litran että viiden litran pakkauksessa.

Pakkauskoot:

Pakkauskoot

Tuoteseloste...

Käyttöturvallisuustiedote