Suomi - Svenska

CUT 20 S

CUT 20 S

Synteettinen vesisekoitteinen leikkuuneste

CUT 20 S on erittäin hyvät voiteluominaisuudet omaava synteettinen jäähdytysneste. Tuotteen perustana ovat synteettiset komponentit ja valikoima tarkoin valittuja lisäaineita.


Käyttökohteet

CUT 20 S on synteettinen leikkuuneste, jota voidaan käyttää vaativiin ja vaikeisiin työstöprosesseihin ruostumattomalle teräkselle, alumiinille ja korkeasti seostetuille teräksille. Tuote toimii erinomaisesti myös vaativissa hiontaoperaatioissa. Suosittelemme tuotteelle 5-10 %:n pitoisuutta, veden kovuuden ollessa 5-25 dH°.

Tuotteen ominaisuudet ja edut

CUT 20 S ei sisällä booria, formaldehydiä, vaaralliseksi luokiteltuja amiineja tai mineraaliöljyjä. Tuote omaa erinomaiset voiteluominaisuudet, jotka vaikuttavat myönteisesti työstöprosessin kokonaistalouteen ja vähentävät työkalujen kulumista. CUT 20 S leikkuuneste ei siirry työstetyn kappaleen mukana, mikä lisää tuotteen käyttöikää. Tuotteella on myös erinomaiset jäähdytysja pesuominaisuudet, jotka vähentävät työstetyn kappaleen jatkokäsittelyn tarvetta. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta CUT 20 S estää mikrobien ja sienten kasvua työstöjärjestelmässä ilman haitallisia biosideja.

Testit ja hyväksynnät

Tyyppitiedot
Ominaisuudet Arvo Yksiköt Menetelmä
Väri Vaalean keltainen
läpinäkyvä - Visuaalinen
Tiheys 15 °C 1056 kg/m3 ISO 12185
Vaahtoavuus 5 % 0/0 ml SST 118
Refraktometrikerroin 1,7 - SLTM143
pH 5 % / hanavesi 9,0 - -


Tuoteseloste

Käyttöturvallisuustiedote

TeollisuusSuomi - lehden artikkeli 3/2018