Suomi - Svenska

CUT LE

CUT LE vaativaan lastuavaan työstöön

Solmaster on jo pitkään ollut osaava ja edistyksellinen tekijä työstönestemarkkinoilla. Johtotähtenä on ollut suuntaus kohti turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Uutuus CUT LE on matalavaahtoinen ja hyvin voiteleva puolisynteettinen työstöneste, joka täyttää paikkansa Solmasterin laajassa ja modernissa CUT LINE sarjassa.

   

”Erikoistuminen on menestyksen avain. Solmaster CUT LE soveltuu alumiinin ja teräksen vaativaan keskiraskaaseen lastuavaan työstöön. Seka-ajossa voidaan työstää myös valurautaa”, kertoo Solmaster Oy:n Pasi Korkkinen.

CUT LE täydentää Solmasterin uudenaikaista työstönestevalikoimaa. Tuote on matalavaahtoinen, varsinkin alueilla, missä käyttövesi on pehmeätä.

”Nopeat työstölinjat asettavat suuria vaatimuksia työstönesteelle. Olemme käyttäneet paljon aikaa ja resursseja omassa laboratoriossamme löytääksemme oikeat ominaisuudet. Hyvä voitelevuus on tietenkin tärkein myyntivaltti, mutta mielestämme työsuojelu- ja ympäristönäkökohdat ovat Solmasterin filosofian tunnusmerkit.”

Kun asiakas valitsee modernin työstönesteen, hän pääsee eroon haitallisista aineista kuten fosforista, rikistä, kloorista, triatsiinista sekä fenoleista. Bakteerien vastustuskyky on huippuluokkaa. ”Meillä on jo pitkä käytännön kokemus vastaavista tuotteista. CUT LE tarjoaa hyvän vaihtoehdon keskiraskaaseen lastuavaan työstöön kun halutaan tarkkaa työstöjälkeä ja työkalujen pitkää ikää."

Käyttöturvallisuustiedote