Suomi - Svenska

CUT ST

CUT ST - Kärkiluokan työstöneste

Metalliteollisuuden kilpailutilanne on tiukka. Uudenaikaisilla koneilla on mahdollista nostaa tuottavuutta ja parantaa laatua, mutta ei saa unohtaa tärkeitä osatekijöitä. Uuden sukupolven työstönesteet ovat ehdottomasti avainasemassa kun pyrkii kärkiluokkaan. Solmasterin erityisesti valuraudalle suunniteltu puolisynteettinen CUT ST on monipuolinen ja tehokas uutuus metallin lastuavaan työstöön.

  

”Olemme kehitystyössämme korostaneet Solmasterin työstönestesarjan hyviä ominaisuuksia – erinomainen bakteerien vastustuskyky, tehokas puhdistuskyky, hyvät voiteluominaisuudet ja tehokas puhdistuskyky. Sen lisäksi olemme parantaneet paineenkestoa, homogeenisuutta ja öljyn erottumiskykyä”, kertoo Pasi Korkkinen Solmaster Oy:sta. Solmaster CUT ST soveltuu erinomaisesti teräksen ja valuraudan työstöön, seka-ajossa myös alumiinille. Työstöneste sopii ominaisuuksiensa ansiosta erittäin hyvin myös hiontaan.

”Kuten aina täytyy nesteenvaihdon yhteydessä huolehtia myös järjestelmän huolellisesta huuhtelusta ja desinfioinnista. Suosittelen tietenkin mielelläni Solmasterin DF-liuosta ja DF-Nonformia. Asiakaspalvelumme avustaa kaikissa käyttöön liittyvissä asioissa – meille on tärkeätä että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun, koska olemme riippuvaisia toisistamme. Pohjoismaisena yrityksenä elämme keskellä asiakaskuntamme arkea, tiedämme missä oloissa tuotteitamme käytetään”, korostaa Pasi Korkkinen.

Solmaster CUT ST toimitetaan 25, 200 ja 1000 litran astioissa.

25L   200L   1000L

CUT ST tuoteseloste

Käyttöturvallisuustiedote