Suomi - Svenska

Uutiset

28.03.2019 Homeenpoisto ja Terassinpesuaine pakkaukset uusittu

Kevään ja kesän kunnostuskausi lähestyy. Kesämökkien ja omakotitalojen omistajat miettivät siivousta ja kunnossapitoa, joten nyt tarvitaan hyviä apuvälineitä. Solmasterin suositut tuotteet MV Homeenpoisto ja MV Terassinpesuaine saadaan tästä lähtien vain 5 litran kanistereissa tuotannollisista syistä. Yhden litran pakkaus poistuu valikoimasta. Isommassa pakkauksessa litrahinta on tietenkin edullisempi – nyt kannattaa ryhtyä suurempiinkin urakoihin.

18.03.2019 Raskaan sarjan mestari CUT 400 uusiutuu

Työstönesteiden valioliigan raskaan sarjan mestaria, CUT 400, on nyt uusittu vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Jo ennestään CUT 400 edusti ehdotonta kärkeä sekä voitelevuuden että paineenkeston osalta. Nyt Solmasterin valmennusryhmä on edelleen parantanut vaahdonestoa ja mikrobien kestokykyä sekä vähentänyt terien kulumista entisestään.

19.02.2019 Puhtaus on hyvän yrityksen tunnusmerkki

Puhtaus ja siisteys merkitsevät tänä päivänä paljon yritykselle, sekä viihtyvyyden että tuotannon näkökulmasta. Laatujärjestelmät huomioivat järjestystä ja kunnossapitoa ja monet työvaiheet vaativat ehdotonta puhtautta. Solmaster Oy on pitkään valmistanut sekä tehokkaita että biologisesti hajoavia pesu- ja puhdistusaineita. Uudistettu versio suositusta tuotteesta AS 4 Teho edustaa nykyajan parhaita pesuaineita.

07.01.2019 SARKA 2019 - Kaikki irti maataloudesta

SARKA 2019 maaseutumessut on aito maatilarakentamiseen, kotieläintarvikkeisiin, energiaan ja metsätalouteen suunnattu ammattilaistapahtuma Seinäjoella. Messujen eri osa-alueiden kattavan tarjonnan lisäksi tapahtumaa täydentävät ajankohtaiset paneelit, tietoiskut ja seminaarit. Messut keräävät alasta kiinnostuneet ihmiset jälleen saman messukaton alle Seinäjoki Areenaan.

26.09.2016 40 vuotta Suomen teollisuuden palveluksessa

Urheilussa kannustetaan yleensä aina kotijoukkuetta. Liike-elämässä tämä sääntö ei ole itsestään selvä. Kotimaiset valmistajat joutuvat taistelemaan kansainvälistä kilpailua vastaan – ainut keino selviytyä on olla luova, järjestelmällinen ja sinnikäs sekä hyödyntää asiakkaiden läheisyyttä tehokkaalla kaksisuuntaisella kommunikaatiolla. Suomalainen teollisuuskemikaalien valmistaja Solmaster-yhtymä täyttää nyt 40 vuotta – suuri ansio menestyksestä kuuluu osaavalle ja valveutuneelle asiakaskunnalle, jonka ideoiden ja palautteen ansiosta tuotevalikoima on ajan tasolla tehokkuuden, ympäristö- ja työturvallisuuden osalta.

Vanhemmat uutiset

1 / 19  > >>