Suomi - Svenska

Uutiset

07.01.2019 SARKA 2019 - Kaikki irti maataloudesta

SARKA 2019 maaseutumessut on aito maatilarakentamiseen, kotieläintarvikkeisiin, energiaan ja metsätalouteen suunnattu ammattilaistapahtuma Seinäjoella. Messujen eri osa-alueiden kattavan tarjonnan lisäksi tapahtumaa täydentävät ajankohtaiset paneelit, tietoiskut ja seminaarit. Messut keräävät alasta kiinnostuneet ihmiset jälleen saman messukaton alle Seinäjoki Areenaan.

26.09.2016 40 vuotta Suomen teollisuuden palveluksessa

Urheilussa kannustetaan yleensä aina kotijoukkuetta. Liike-elämässä tämä sääntö ei ole itsestään selvä. Kotimaiset valmistajat joutuvat taistelemaan kansainvälistä kilpailua vastaan – ainut keino selviytyä on olla luova, järjestelmällinen ja sinnikäs sekä hyödyntää asiakkaiden läheisyyttä tehokkaalla kaksisuuntaisella kommunikaatiolla. Suomalainen teollisuuskemikaalien valmistaja Solmaster-yhtymä täyttää nyt 40 vuotta – suuri ansio menestyksestä kuuluu osaavalle ja valveutuneelle asiakaskunnalle, jonka ideoiden ja palautteen ansiosta tuotevalikoima on ajan tasolla tehokkuuden, ympäristö- ja työturvallisuuden osalta.

08.09.2016 Lattiapinnoitteet jääkiekko halliin

Urheiluareenat muodostavat mielenkiintoisen ympäristön Solmasterin viestinnälle. Kävijät ovat yleensä aktiivisia monella tasolla ja tuotemerkkimme herättää kiinnostusta. Vireän, 30 000 asukkaan Kangasalan kunnan vuonna 1996 valmistunut jäähalli on hyvin ahkerassa käytössä. Paikalliset kiekko- ja luisteluseurat sekä myös naapurikaupungin Tampereen joukkueet käyttävät hallia harjoitukseen ja otteluihin. Kaudella 2016/2017 Solmasterin mainos on hyvin keskeisellä paikalla hallissa.

07.08.2016 Solmaster auttaa säilyttämään autosi arvon!

Kesän monet mukavat ajoretket alkavat olla historiaa. Auto on kuitenkin täynnä muistoja – pölyä mökkitieltä, laaja kokoelma suomalaisia hyönteisiä ilta- ja maaseutuajeluista, pikeä tuoreesta asfaltista jne. Syksy ja talvi vaativat autonomistajalta toimenpiteitä, jotta maalipinta säilyisi kiiltävänä ja näkyvyys olisi paras mahdollinen. Solmasterin valikoima autonpesuaineita on suunniteltu nimenomaan Pohjolan vaativiin oloihin.

10.07.2016 Puhdas, raikas, hygieeninen – uusittu Sitrus Puhdistusliina

Puhtaus ja hygienia ovat avaintekijöitä nykyajan kansanterveydessä. Elintarviketeollisuudessa ja lääketieteen piirissä osataan arvostaa tehokkaita puhdistusaineita. Solmasterin kätevän Sitrus Puhdistusliinan uusittu versio on nyt markkinoilla – uusi pakkaus erottuu selvästi vanhasta.

Vanhemmat uutiset

1 / 18  > >>