Suomi - Svenska

Uutiset

27.06.2016 40 vuodessa merkittäväksi kemianalan yritykseksi

Sinivalkoisuus on ollut Solmasterin perustajan Matti Korkkisen johtolanka aivan yrityksen perustamisesta lähtien. – Olin töissä kansainvälisessä kemikaaliyhtiössä, kun 30-vuotiaana päätin, että näitä aineita voi kehittää ja tuottaa Suomessakin. Tasan 40 vuotta sitten syntyi kemikaaliyhtiö Solmaster Oy. Sinivalkoisuus näkyy yhä tänäkin päivänä yhtiössä kaikessa käyntikorteista auton väreihin.

24.05.2016 Koura nyt kauan kaivatussa litran pakkauksessa

Tietyt tuotteet saavat legendan aseman, kylmä colajuoma helteisenä kesäpäivänä, kuplavolkkari tai Nokian ensimmäinen kännykkä ilman antennia… Solmasterin käsienpesuhyytelö Koura on myös legendaarinen tuote, joka herättää positiivisia tunteita, ehkä koska käsien hellävarainen ja tehokas pesu liittyy mukaviin asioihin, lounastuntiin tai uutteran työpäivän päättymiseen ja kotiinlähtöön…

10.05.2016 UR 300 hyväksytty M1 päästöluokkaan

Ympäristöystävällisyys on jokapäiväinen käsite, mutta ympäristölle hellävaraiset tuotteet eivät synny ilman määrätietoista työtä. Solmaster on hyvinkin pitkään kehittänyt tuotteitaan kestävän yhteiskunnan periaatteiden mukaan, hidas, mutta palkitseva prosessi. Tuorein saavutus on tuotteen UR 300 hyväksytty M1-luokitus.

25.04.2016 Solmaster ottaa käyttöön tuotannon laatujärjestelmän

Vanhan saksalaisen teollisuusjohtajan mukaan luottamus omiin tuotteisiin on hyvä asia, mutta kunnon laatutarkastus on vielä parempi. Solmaster noudattaa näitä hyviksi todettuja oppeja, kun uusi laatujärjestelmä otetaan käyttöön tuotannossa VTT:n avustuksella.

23.03.2016 CUT NB mullistava työstöneste uutuus Solmasterilta

Miten saadaan kemikaalien ympäristö- ja terveyshaitat parhaiten kuriin? Solmaster on vastuullisena teollisuuskemikaalien tuottajana pitkään pyrkinyt kehittämään turvallisempia tuotteita käyttämällä biohajoavia raaka-aineita. Nyt siirrytään seuraavaan vaiheeseen – muutetaan tuotteiden reseptit siten, ettei enää tarvitse käyttää vaarallisiksi luokiteltuja aineita. Uusi työstöneste CUT NB on lajissaan ensimmäinen Pohjoismaissa ja edelläkävijä myös eurooppalaisessa mittakaavassa.

Vanhemmat uutiset

1 / 18  > >>