Suomi - Svenska

Uutiset

25.07.2019 Muutos Solmaster Oy:n markkinoinnissa

Heinäkuun 23. päivänä toteutetun organisaatiomuutoksen takia Pasi Korkkinen siirtyy Solmaster Oy:n kotimaisista markkinointitehtävistä (ilmoitukset, lehdistö- ja asiakastiedotteet, lehdistökontaktit ja artikkelit, messujärjestelyt, käännökset, esitteet ja etiketit, internet-sivut ja yleinen markkinointiaineisto) hoitamaan ja kehittämään myyntiä ja markkinointia kansainvälisellä pohjalla yhtymän ruotsalaisessa tytäryhtiössä Solmaster AB.

19.07.2019 Muutos tuotevalikoimaan: Luxus Nestesaippua poistuu

Tuotannollisista syistä Solmaster Oy lopettaa Luxus Nestesaippuan valmistuksen ja myynnin. Laadukas nestesaippua on kuulunut Solmasterin Käsihygenia-sarjaan yhdessä suositun testivoittajan  käsienpesuhyytelön Kouran ja Sitrus puhdistusliinojen kanssa.

19.06.2019 Solmaster palvelee koko kesän
Solmaster Oy huomioi asiakkaiden tarpeita kesälläkin. Tehtaamme pitää ovet auki koko kesän. Toimitukset varastosta lähtevät normaalisti ja toimitusvarmuus pidetään korkealla myös heinä- ja elokuussa.
11.06.2019 EP 10 nyt saatavana A- ja C-pohjissa

EP 10 Epoksipinnoite on Solmasterin Coatings-yksikön valmistama, erittäin kestävä ja helposti puhdistettava, kaksikomponenttinen lattia-, seinä ja kattopinnoite. Kevään 2019 merkittävä uutuus on, että EP 10 on nyt saatavissa sekä A- että C-pohjina, mikä tarkoittaa, että pinnoite voidaan sävyttää samoihin värisävyyn kuin seinämaalit, sekä vaaleisiin että moniin tummiinkin.

13.05.2019 Kärkiuutuus Solmasterilta – EKO Teräemulsio 10

Puu on edelleen Suomen tärkeimpiä raaka-aineita. Laatuvaatimusten noustua tarvitaan entistä parempia työvälineitä sekä myös kalliiden koneiden ja työkalujen huoltoa ja jatkuvaa kunnossapitoa. Huonot terät voivat pilata huomattavia rahallisia arvoja puun sahauksessa ja työstössä.

Vanhemmat uutiset

1 / 19  > >>