Suomi - Svenska

Uutiset

07.08.2016 Solmaster auttaa säilyttämään autosi arvon!

Kesän monet mukavat ajoretket alkavat olla historiaa. Auto on kuitenkin täynnä muistoja – pölyä mökkitieltä, laaja kokoelma suomalaisia hyönteisiä ilta- ja maaseutuajeluista, pikeä tuoreesta asfaltista jne. Syksy ja talvi vaativat autonomistajalta toimenpiteitä, jotta maalipinta säilyisi kiiltävänä ja näkyvyys olisi paras mahdollinen. Solmasterin valikoima autonpesuaineita on suunniteltu nimenomaan Pohjolan vaativiin oloihin.

10.07.2016 Puhdas, raikas, hygieeninen – uusittu Sitrus Puhdistusliina

Puhtaus ja hygienia ovat avaintekijöitä nykyajan kansanterveydessä. Elintarviketeollisuudessa ja lääketieteen piirissä osataan arvostaa tehokkaita puhdistusaineita. Solmasterin kätevän Sitrus Puhdistusliinan uusittu versio on nyt markkinoilla – uusi pakkaus erottuu selvästi vanhasta.

27.06.2016 40 vuodessa merkittäväksi kemianalan yritykseksi

Sinivalkoisuus on ollut Solmasterin perustajan Matti Korkkisen johtolanka aivan yrityksen perustamisesta lähtien. – Olin töissä kansainvälisessä kemikaaliyhtiössä, kun 30-vuotiaana päätin, että näitä aineita voi kehittää ja tuottaa Suomessakin. Tasan 40 vuotta sitten syntyi kemikaaliyhtiö Solmaster Oy. Sinivalkoisuus näkyy yhä tänäkin päivänä yhtiössä kaikessa käyntikorteista auton väreihin.

24.05.2016 Koura nyt kauan kaivatussa litran pakkauksessa

Tietyt tuotteet saavat legendan aseman, kylmä colajuoma helteisenä kesäpäivänä, kuplavolkkari tai Nokian ensimmäinen kännykkä ilman antennia… Solmasterin käsienpesuhyytelö Koura on myös legendaarinen tuote, joka herättää positiivisia tunteita, ehkä koska käsien hellävarainen ja tehokas pesu liittyy mukaviin asioihin, lounastuntiin tai uutteran työpäivän päättymiseen ja kotiinlähtöön…

10.05.2016 UR 300 hyväksytty M1 päästöluokkaan

Ympäristöystävällisyys on jokapäiväinen käsite, mutta ympäristölle hellävaraiset tuotteet eivät synny ilman määrätietoista työtä. Solmaster on hyvinkin pitkään kehittänyt tuotteitaan kestävän yhteiskunnan periaatteiden mukaan, hidas, mutta palkitseva prosessi. Tuorein saavutus on tuotteen UR 300 hyväksytty M1-luokitus.

Vanhemmat uutiset

1 / 18  > >>