Suomi - Svenska

Käyttötiedot

Tekijänoikeudet ym.

Tekijänoikeudet ja vastaavat oikeudet tämän palvelun sisältöön kuuluvat Solmaster Oy:lle

Palvelusivujen julkaiseminen levittämällä tai jakamalla, siirtäminen, kopioiminen ja muuntelu toisiin aineistoihin, mikäli se tapahtuu muussa kuin henkilökohtaisessa yksityiskäytössä, on sallittua vain, mikäli Solmaster Oy on antanut siihen etukäteen kirjallisen suostumuksen. Solmaster Oy ei vastaa sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta muilta kuin niiden tietojen osalta, mitä sivuilla on annettu Solmaster Oy:n tuotteista.

Solmaster Oy viittaa sivujen käytön osalta erillisiin käyttöohjeisiin. Yhtiö ei muutoinkaan takaa sivujen toimivuutta kaikissa laite- ja ohjelmistoympäristöissä. Solmaster Oy ei takaa myöskään suojaa mahdollisilta viruksilta. Yhtiö ei vastaa myöskään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jota sivujen käytöstä saattaa aiheutua.

Sivujen käyttäjä antaa lähettäessään Solmaster Oy:lle palautteen samalla oikeudet lähettämänsä aineiston käyttöön Solmaster Oy:n tuotekehityksessä, markkinoinnissa tai vastaavassa käytössä. Tämä ei koske kuitenkaan palautteen lähettäjän henkilötietoja.

Solmaster Oy:n www-palvelun käyttö

Solmaster Oy:n www-sivut ovat suunniteltu 1024 x 768 resoluutiolle. Nähdäksesi sivuston sellaisena kuin se on tarkoitettu näkyvän, suosittelemme käyttämään Microsoftin tai Firefoxin uusimpia selainversioita. Lisäksi suosittelemme lataamaan uusimman Flash Playerin Adoben sivuilta, jotta sivujen flash -elementit näkyvät oikein.

Voidaksesi lukea ja tulostaa sivuillamme esiintyviä PDF-muotoon tallennettuja julkaisuja, tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman. Ohjelman voit ladata Adoben sivuilta.

Kysymykset ja kommentit www-palvelun käytöstä ja käytettävyydestä voit lähettää seuraavaan osoitteeseen: solmaster@solmaster.fi

Pasi Korkkinen
Solmaster Oy