Suomi - Svenska

Solmaster Coatings

Solmaster Coatings use

Solmaster Coatings -liiketoimintayksikön tuotteita ovat erilaiset lattiapinnoitteet, lakat ja peltikattomaalit. Oma epoksi- ja polyuretaanipinnoitteiden tuotekehitys ja valmistus mahdollistavat monipuolisen tuotevalikoiman sekä asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia vastaavien ratkaisujen toteutuksen. Näitä ovat esim. kevytpinnoitteet, epoksi- ja uretaanimassaukset, hiertoepoksi, akryylimassaus ja raekivilattiat.

Lattiapinnoitteet


Lattiapinnoitteiden käyttökohteita ovat mm. teollisuus- ja toimistotilat, liiketilat, maatalous- ja elintarvikealan yritykset sekä julkiset rakennukset ja kotitaloudet. Jälleenmyyjien kautta tapahtuvan myynnin lisäksi Solmaster tarjoaa lattiapinnoituksia myös avaimet käteen -periaatteella kokeneiden asennusryhmien toteuttamana.

Lattiapinnoite urakointi


Solmaster urakointi on mm. kaupan, laitoskeittiöiden sekä teollisuustilojen lattiapinnoituksiin erikoistunut yksikkö. Kokeneiden asennusryhmiemme käytössä on laadukas nykyaikainen pinnoitusurakointiin tarkoitettu kalusto, jonka avulla voidaan toteuttaa joustavasti suurienkin kohteiden pinnoitukset. Projektien suunnittelussa käydään läpi lattialle asetetut vaatimukset ja tehdään valinta kohteeseen sopivimmasta ratkaisusta. Projektien toteutus käsittää kaikki kohteessa tarvittavat pohjatyöt, kuten hionnan, jyrsinnän, sinkopuhalluksen sekä happo- ja/tai alkalipesun. Pinnoitteina käytetään lattian käyttötarkoituksen mukaan valittuja pinnoitteita. Solmaster pinnoitteilla käsitellään vuosittain noin 500.000 m² betonilattioita.

Solmaster Coatings use