Suomi - Svenska

Nyheter

2016-09-08 Välj rätt golvbeläggning i ishallen!

Idrottsarenor utgör en intressant miljö för Solmasters marknadskommunikation. Besökarna är vanligen aktiva på många plan och vårt varumärke väcker deras intresse. Ishallen i Kangasala, en livaktig kommun med 30 000 invånare, är mycket flitigt använd. De lokala hockey- och skridskoföreningarna samt lag från grannstaden Tammerfors använder hallen för träning och matcher. Under säsongen 2016/2017 har Solmaster lyckats få sin reklamlogo på en mycket central plats i hallen.

2016-08-07 Bevara din bils värde med Solmasters produkter

Sommarens många sköna bilfärder börjar sakta men säkert bli historia. Bilen är dock full av minnen, damm från grusvägen till sommarstugan, en omfattande samling insekter från turer på landet och sena kvällar och tjära från nylagd asfalt etc. Den kommande hösten och vintern kräver att du som bilägare vidtar åtgärder för att lacken skall hållas blank och glänsande och för att sikten skall vara optimal. Solmasters sortiment av rengöringsmedel för fordon är utformat speciellt för våra krävande nordiska förhållanden.

2016-07-10 Ren, fräsch och hygienisk – ny version av rengöringsduken Sitrus

Renlighet och hygien är hörnpelare i det moderna folkhälsoarbetet. Inom livsmedelsindustrin och inom hälsovården vet man att uppskatta effektiva rengöringsmedel. Solmasters praktiska rengöringsduk Sitrus har nu kommit ut på marknaden i en ny version – den nya förpackningen skiljer sig rejält från den gamla.

2016-05-24 Koura nu i en efterlängtad enlitersförpackning

Vissa produkter får med tiden legendstatus, en iskall cola en stekhet sommardag, en folkvagnsbubbla eller ABBA:s första album… Solmasters handtvättgel Koura är också en legendarisk produkt, som väcker positiva vibbar - kanske eftersom en skonsam och effektiv rengöring av händerna kan kopplas till trevliga saker som lunchpausen eller att en hård arbetsdag tar slut och man får åka hem…

2016-05-10 UR 300 godkänd i utsläppsklass M1

Miljövänlig är numera ett vardagligt begrepp, men produkter som är skonsamma mot miljön kan inte tas fram utan ett målmedvetet arbete. Solmaster har under en lång tid utvecklat sina produkter i enlighet med principerna om ett hållbart samhälle, en långsam men lönsam process. Den färskaste prestationen är att Solmasters produkt UR 300 godkänts för M1-klasssning.

Äldre nyheter

1 / 9  > >>