IntraNet login     Mediabank login
Suomi - Svenska

Katso lattiapinnoitus säät Green Line

Teollisuuskemikaali ja lattiapinnoite osaamista vuodesta 1976

18.09.2012

Solmaster on siirtynyt sähköiseen laskutukseen


Sähköinen laskutus on nyt arkipäivää myös Solmasterin toiminnassa. Viimevuotisten onnistuneiden kokeilujen jälkeen on nyt astuttu elektroniseen maailmaan. Uusi maksujärjestelmä tuo monta etua asiakkaille.nainen toimistossa

” Sähköinen laskutus on nopea, täsmällinen ja helpottaa meidän ja asiakkaan välistä kommunikointia. Solmaster on aina pyrkinyt pysymään kehityksen kärjessä ja uusi maksujärjestelmä on tärkeä askel kohti tulevaisuutta”, sanoo Pasi Korkkinen Solmaster Oy:ltä.

Verkkolaskutusjärjestelmää on ajettu sisään vaiheittain jokapäiväiseen toimintaan ja Solmaster on nyt valmis soveltamaan sähköistä laskutusta Suomessa. Tarkoituksena on että tulevaisuudessa myös lähimaiden vientiasiakkaat siirtyvät paperittomaan laskutukseen.

Asiakkaat, joilla on jo valmiudet vastaanottaa laskut sähköisessä muodossa voivat ilmoittaa meille sähköpostilla tiedot verkkolaskutustunnuksista ja operaattorista osoitteeseen laskutus@solmaster.fi,” Solmaster Oy:ltä kehotetaan.

Solmaster Oy on siirtynyt ostolaskujen sähköiseen aikaan, joten Teillä on mahdollisuus lähettää jatkossa laskunne meille verkkolaskuina.

Solmaster Oy Y-tunnus: 0205256-8

Verkkolaskuosoite: FI7315873000036262

Verkkolaskuoperaattori: NORDEA

Välittäjätunnus: NDEAFIHH