IntraNet login     Mediabank login
Suomi - Svenska

Katso lattiapinnoitus säät Green Line

Teollisuuskemikaali ja lattiapinnoite osaamista vuodesta 1976

23.03.2012

Ruotsalaisessa supermarketissa puhtaus on avainasemassa


Solmasterin AS4 yleispesuaine ja EP10 epoksimaali ovat tuttuja tuotteita Ruotsalaisille tavarataloille. Solmasterin hyväksi havaituilla tuotteilla ylläpidetään niin puhtautta, kuin tilojen kuntoakin.

  

Modernit supermarketit ovat vieneet tehokkuuskäsitteen uudelle tasolle. Tuhannen hallineliömetrin pinta-ala yhdistettynä kymmenien tuhansien tuotteiden valikoimaan on logistiikan osaamisen taidonnäyte, joka kerää kiitosta asiakkailta. Nykypäivän vaativa asiakas haluaa, että kaikki ostokset voi hoitaa sujuvasti samasta kaupasta. Ruotsin Kungsängenissä sijaitseva Coop Forum palvelee asiakkaita laajalla alueella Tukholman alueen pohjoisosissa. Koska jättikokoisessa marketissa äärimmäinen tehokkuus on avainasemassa, ei siellä myöskään voida tinkiä tilojen kunnosta.

Tavoitteena huipputehokkuus

Coop Forum on kaikkien ruotsalaisten tuntema suurmarkettien ketju, joka tarjoaa päivittäistavaroita erinomaisella valikoimalla ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Suuret tuotevalikoimat houkuttelevat suuria asiakasvirtoja koko kaupan aukioloaikana. Ainoastaan tuotevalikoiman avulla ei kuitenkaan voida ylläpitää asiakastyytyväisyyttä, vaan myös kaupan tilojen viihtyisyydellä on kaupan tuottavuuden kannalta tärkeä merkityksensä.

Coop Forumin kaltaiset päivittäistavaroiden kaupan keskittymät eivät ole designattuja myymälöitä, joiden viihtyisyys perustuisi koreaan ulkokuoreen, vaan tinkimättömään toimivuuteen. Tuotteiden sijoittelu ja saavutettavuus ovat olennaisia arvoja asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi. Toisaalta myös tilojen puhtaus ja kunto ovat avainasemassa myynnin kannalta, sillä rähjäinen tai tehdasmainen ympäristö eivät houkuttele palaamaan ostoksille.

Solmasterin neutraalin värinen ja kestävä epoksimaali on hyväksi havaittu lattioiden pinnoite lukuisissa kiinteistöissä, myös asiakasviihtyisyyteen panostavassa Kungsängenin Coop Forumissa. Hallin lattia on valettua betonia, joka sellaisenaan ei sopisi kaupankäynnin alustaksi. Solmasterin EP 10:llä päällystettynä, se on kuitenkin helppo pitää puhtaana ja valoisa. Asiakkaiden ostoskärryt rullaavat vaivattomasti kovaa ja sileää epoksipintaa pitkin.

Tobias ElgströmKungsängenin Coop Forumin kaupan johtaja Tobias Elgström kertoo itse valinnastaan käyttää Solmasterin epoksipinnoitetta lattioissa:

– Epoksin vaalea väri antaa myymälälle raikkaan ja puhtaan vaikutelman, sekä lisää tilojen valoisuutta. Kun paikoittain kuluneet lattiapinnat uusitaan, saa koko kauppa kuin uuden ilmeen. Asiakkaat kyllä huomaavat sen. Hyväkuntoinen lattia edesauttaa työntekijöiden työskentelyn tehokkuutta.

Menestys on yritystoiminnassa monen hyvän valinnan tulos. Kuten monet yritykset ovat todenneet, löytyy Solmasterin valikoimista juuri oikeat tuotteet tasokkaan työ- ja asiakaspalveluympäristön luomiseksi.