Suomi - Svenska

Uutiset

02.06.2014

Solmaster ML Tapetinpoisto – kätevä uutuus remontoijalle


Tapettien uusiminen on erinomainen tapa antaa huoneelle uuden ilmeen. Työ vaatii tarkkuutta ja vähän kärsivällisyyttä, mutta amatöörikin selviytyy urakasta. On kuitenkin opittava ammattilaisilta että hyvä pohjatyö on ehdoton edellytys onnistuneelle lopputulokselle. Solmasterin kevään uutuus ML Tapetinpoisto on näppärä tuote vanhan tapetin poistamiseen – sopii sekä kokeneelle että aloittelijalle.

”Solmasterin laajasta tuotevalikoimasta löytyy monia hyviä tuotteita remonttiin ja rakennustyöhön. Uutuutemme ML Tapetinpoisto on tehokas, veteen laimennettava tiiviste, joka nopeasti poistaa vanhat liimatut ja liisteröidyt tapetit tai pinttyneen lattiavahan. Siis, tuumasta toimeen ja uudet tapetit kotiin kevääksi”, toteaa Solmaster Oy:n Pasi Korkkinen.

ML Tapetinpoisto on riittoisa. Laimennussuhde on 1:10/15 vanhan tapetin poistamisessa. Litra riittää jopa 250 neliömetrin seinäpinnan puhdistukseen. Vanhan tapetin pinta rikotaan ensin tapetinlävistystelalla. Sen jälkeen laimennettu seos levitetään pinnalle sienellä tai sumuttimella. Noin 10-15 minuutin jälkeen vanha tapetti poistetaan esimerkiksi teräslastalla.

  

”Pari vihjettä paremman lopputulokseen: Käytä lämmintä vettä ja anna aineen vaikuttaa pidempään. Muista myös suojata lattiaa ja muita herkkiä pintoja.”


 

Tapetinposti 1l Tapetinposti 5l

Tuoteseloste