Suomi - Svenska

Uutiset

16.09.2014

Hydrauliikkaöljy ST 32 esitellään syksyllä


On aina houkuttelevaa puhua tulevaisuuden tuotteista markkinointimielessä. Joskus on kuitenkin aiheellista käyttää tätä hieman kulunutta sanontaa. Solmasterin uusi, sinkkivapaa hydrauliikkaöljy ST 32 on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan kohti tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa.

”Ei riitä että tuote on ympäristöystävällinen ja turvallinen käyttäjille. Tuote toimii ongelmitta sekä nykypäivän että huomispäivän laitteissa. Hyviä esimerkkejä ovat Solmasterin uuden sukupolven työstönesteet CUT LE ja CUT ST, jotka ovat saaneet erittäin myönteisen vastaanoton markkinoilla. Nyt ne saavat seuraa Solmasterin uudesta kotimaisesta hydrauliikkaöljystä ST 32, joka on juuri tämäntyyppinen uutuus. Nykyajan tiiviit hydrauliikkajärjestelmät asettavat korkeat vaatimukset öljylle, mikä on kova haaste tuotekehitykselle. Pitkän tutkimustyön jälkeen Solmasterilla on nyt kilpailukykyinen tuote, jonka pitäisi toimia ongelmitta kovassa käytössä usean vuoden ajan”, toteaa Pasi Korkkinen Solmaster Oy:stä.

ST 32 Hydrauliöljy USE

Sinkkivapaa hydrauliikkaöljy ST 32 sopii myös sumutus- ja kiertovoitelujärjestelmiin. Solmasterilla on pitkä kokemus työstönesteistä ja öljyistä, mikä on ollut avuksi uutuuden kehittämisessä. Pohjana on luotinvapaa, parafiinipohjainen perusöljy,

ST 32 Hydrayliöljy USE

”ST 32 tarjoaa hyvää voitelukykyä samalla kuin ilman sekoittumismahdollisuus öljyyn on vähentynyt. Suosittelemme että ST 32 käytetään pääasiallisesti sisätiloissa ja joissakin ulkoyksiköissä. Tuote ei sisällä sinkkiä, mikä vähentää allergiariskiä mahdollisessa ihokontaktissa ja säästää ympäristön kuormitusta.”