Suomi - Svenska

EP 10

05.06.2015

Persoonallinen ilme kotiin epoksilattiapinnoitteella


Nykyajan ihminen haluaa yksilöllisen ja persoonallisen kodin. Tyylikkäät lattiapinnat vaikuttavat viihtyvyyteen – moni haluaa parkettilattian tai keraamiset laatat. Ensimmäiseksi et ehkä ajattele epoksipinnoitetta, mutta jos kaipaat helposti hoidettavaa, erittäin kestävää ja tyylikästä lattiaa, joka ei löydy jokaisesta kodista, kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa. Kaiken lisäksi epoksilattia on edullinen, sekä hankintavaiheessa että pitkässä juoksussa.

”Ammattilaisten suosima epoksilattiapinnoite on pikkuhiljaa yleistymässä myös yksityisasunnoissa. Olet ehkä huomannut vaikkapa autoliikkeen tai trendikkään muotiliikkeen kiiltävän ja tasaisen lattian, joka antaa tilalle edustavan ilmeen. Ei ole sattuma että Solmasterin epoksipinnoitetta EP 10 on käytetty vaativissa kohteissa sekä Suomessa että ulkomailla”, toteaa Solmaster Oy:n Pasi Korkkinen.

EP 10 on kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipinnoite sekä betoni- että puupinnoille. Pinta on helposti puhdistettava, erittäin kestävä sekä tasainen. Merkittävä etu on että pinnoite kuivuu nopeasti – lattia voidaan ottaa käyttöön pian käsittelyn jälkeen. EP 10 esiteltiin jo lähes 40 vuotta sitten ja tuote kuuluu edelleen markkinoiden parhaimmistoon.

Viermäki 2

”EP 10 on turvallinen valinta – omat ammattipinnoittajamme takaavat että lattia pysyy siistinä vuosikausia. Voit myös itse pinnoittaa lattiaa, seinää tai vaikkapa kattoa, mutta suosittelen kuitenkin että käännyt kokeneen tekijän puoleen kun kyseessä on vaativa kohde. Voidaan käyttää myös Solmasterin mosaiikkihiutaleita kun haluat lattiallesi persoonallisen ilmeen.”

Epoksilattia on siis trendikäs myös kodissa. Arvostettu Gloria Koti-lehti esitteli äsken EP 10 muodikkaana vaihtoehtona nykyaikaiseen asuntoon. Upeat kuvamme ovat Vierumäeltä, missä huvilan lattiaa käsiteltiin Solmasterin EP 10 Epoksipinnoitteella. Värikoodi on 90, väritön. Solmaster Coatings on julkaissut uunituoreen Lattiapinnoitteiden Värikartan, joka on hyvä apuväline kun valitset oman, yksilöllisen värisävyn.

 

Viermäki 3

Viermäki 4