Suomi - Svenska

Uutiset

10.07.2016

Puhdas, raikas, hygieeninen – uusittu Sitrus Puhdistusliina


Puhtaus ja hygienia ovat avaintekijöitä nykyajan kansanterveydessä. Elintarviketeollisuudessa ja lääketieteen piirissä osataan arvostaa tehokkaita puhdistusaineita. Solmasterin kätevän Sitrus Puhdistusliinan uusittu versio on nyt markkinoilla – uusi pakkaus erottuu selvästi vanhasta.

”Uusi purkkikoko ja uusi ulkonäkö kielivät Sitrus Puhdistusliinan uudesta sukupolvesta. Pakkaus on nyt HDPE-polyeteenimuovia, joka on kierrätettävissä useimmilla markkinoilla. Käyttökohde ja perusominaisuudet ovat samat, antiseptistä puhdistusliinaa voi käyttää tehokkaasti suoraan kohteessa. Kostean liinan entistä tehokkaammat ainesosat irrottavat hyvin rasvan, öljyiset jätteet tai painomusteen. Elintarvikealalla on annettu arvoa Sitrus Puhdistusliinan desinfiointikykyyn,” kertoo Pasi Korkkinen Solmaster Oy:sta.

Sitrus puhdistusliina sitoo itseensä myös naarmuttavat hiukkaset. Pakkauksessa on noin 90 kpl yksittäistä puhdistusliinaa. Tuoksu on tuotteen nimen mukaisesti miellyttävän sitrusmainen. Sitrus Puhdistusliina sisältää myös aloe veraa, joka hellävaraisesti suojelee ja hoitaa ihoa.