Suomi - Svenska

Uutiset

07.08.2016

Solmaster auttaa säilyttämään autosi arvon!


Kesän monet mukavat ajoretket alkavat olla historiaa. Auto on kuitenkin täynnä muistoja – pölyä mökkitieltä, laaja kokoelma suomalaisia hyönteisiä ilta- ja maaseutuajeluista, pikeä tuoreesta asfaltista jne. Syksy ja talvi vaativat autonomistajalta toimenpiteitä, jotta maalipinta säilyisi kiiltävänä ja näkyvyys olisi paras mahdollinen. Solmasterin valikoima autonpesuaineita on suunniteltu nimenomaan Pohjolan vaativiin oloihin.

Autonvalmistajien mukaan auto pitää pestä säännöllisesti, vähintään kerran kuukaudessa. Harjaton autonpesu ei naarmuta pintaa, mutta jos haluat että kaikki lika irtoaa, pitää autoa pestä käsin tai harjapesulla aina välillä.

Paras ja hellävaraisin tapa irrottaa kesän jäljet auton korista ja tuulilasista on hankkia pesu- ja hoitoaine, joka on tarkoitettu nimenomaan moderneille autoille kaikkine metalliväri- ja erikoismaalipintoineen.

”Autojen pesuaineet kuuluivat yhtiömme ensimmäisiin tuotteisiin, kun Solmaster Oy perustettiin 40 vuotta sitten. Olemme ylpeitä uudenaikaisesta Green Line kuljetuskaluston pesuainevalikoimasta sekä lasinpesu- ja viimeistelyaineista, jotka ovat saaneet tulikasteensa ammattilaisten armottomassa raadissa. Pesuaineiden joukossa AS 40 Tehopesu on moninkertainen testivoittaja. AS 40 Tehopesu irrottaa pinttyneen maantielian ja antaa hyvän suojauksen talviteiden suolaa vastaan”, toteaa Solmasterin Pasi Korkkinen.

Kun kori kiiltää, pitää muistaa myös kaikki lasipinnat, jotka ovat liikenneturvallisuuden kannalta olennaisia. Solmasterin tehokkaasti pesevä lasinpesuaine AS 50 Hohto tai lasinpesuaerosoli SA 12 ovat oivia apuvälineitä kirkkaiden ikkunoiden ja ajovalojen aikaansaamiseksi. Autoilijan kannalta on lisäetuna, että aineet ovat mukavan tuoksuisia.