Suomi - Svenska

Uutiset

08.09.2016

Lattiapinnoitteet jääkiekko halliin


Urheiluareenat muodostavat mielenkiintoisen ympäristön Solmasterin viestinnälle. Kävijät ovat yleensä aktiivisia monella tasolla ja tuotemerkkimme herättää kiinnostusta. Vireän, 30 000 asukkaan Kangasalan kunnan vuonna 1996 valmistunut jäähalli on hyvin ahkerassa käytössä. Paikalliset kiekko- ja luisteluseurat sekä myös naapurikaupungin Tampereen joukkueet käyttävät hallia harjoitukseen ja otteluihin. Kaudella 2016/2017 Solmasterin mainos on hyvin keskeisellä paikalla hallissa.

Kangasalan jäähalli on tänä kesänä uudelleen maalattu ja pinnoitettu Solmasterin EP 10 Epoksipinnoitteella (tässä kohteessa käytetty valkoinen väri, värikoodi 54).

”EP 10 on mainio ratkaisu kohteissa, missä vaaditaan pitkä-ikäisyyttä ja kestävää pintaa, kuten urheiluhalleissa. Monissa Suomen jäähalleissa on käytetty nimenomaan Solmasterin lattiapinnoitteita. Mainoksemme sijaitsee nyt keskikaukalossa, mihin kaikkien katseet kohdistuvat”, sanoo Solmasterin Pasi Korkkinen.

”EP 10 on erittäin suosittu tuote, joka edustaa Solmasterin laajaa rakennuskemikaalien ja pinnoitteiden valikoimaa. Valmistamme ja myymme puhdistusaineita erilaisille pinnoille kaakelista puuhun, maalinpoistoaineita ja laajan sarja pinnoitteita liiketilojen, teollisuustilojen ja maatalouden tarpeisiin.”