Suomi - Svenska

2010

24.02.2010

EP 4000 pinnoite lattian hengittävyyttä vaativiin tiloihin


Kevään lähestyessä on syytä tarkkailla parvekkeen tai kellarin lattian kuntoa kriittisin silmin. Halkeamat, lohkeileva maali tai pahasti pinttynyt lika eivät tee ketään iloiseksi – syytä tehdä asialle jotain. Solmasterin uutuustuote EP 4000 on vesipohjainen, kosteushengittävä ja itsesiliävä epoksimassapinnoite sekä uudelle että vanhalle betonille.

    

”EP 4000 vahvistaa Solmasterin jo ennestään laajaa lattiapinnoitevalikoimaa. Tuore uutuus soveltuu parvekkeille, kellareihin ja muihin kosteushengittävyyttä vaativiin tiloihin. Samalla tuotteella voidaan suorittaa sekä pohjustus että massaus”, kertoo Pasi Korkkinen Solmaster Oy:ltä.

Uusi kaksikomponenttipinnoite antaa pohjustuksen ja massauksen jälkeen turvallisen, mattamaisen pinnan, tärkeä ominaisuus sekä ulkokäytössä että kellaritiloissa. ”EP 4000 on luonnollinen valinta näissä kohteissa – kehitystyössämme olemme pyrkineet optimoimaan kosteushengittävyyttä kuitenkaan tinkimättä kulutuskestävyydestä.”

Vesiohenteinen EP 4000 epoksimassa toimitetaan 10 kilon pakkauksessa, joka riittää noin viiteen neliöön. Saatavissa on myös 30 kilon pakkaus ammattikäyttöön. Suositeltava kerrospaksuus on noin 2 mm. Täytteenä käytetään puhdasta kvartsihiekkaa, noin 7 dl yhtä seoslitraa kohden. Tuote ei sisällä haitallisia liuottimia. Lattia kestää kevyttä liikennettä 12 tunnin jälkeen normaaleissa olosuhteissa ja pinnoite saavuttaa lopullisen lujuutensa 7 vuorokauden sisällä.