IntraNet login     Mediabank login
Suomi - Svenska

Katso lattiapinnoitus säät Green Line

Teollisuuskemikaali ja lattiapinnoite osaamista vuodesta 1976

19.07.2011

Ympäristöystävälliset GREEN LINE –tuotteet


Solmasterin laaja tuotevalikoima sisältää mm. raskaan konepajateollisuuden käyttämiä työstönesteitä sekä erilaiset rakennusten kunnossapidossa ja ajoneuvojen puhdistuksessa käytettäviä puhdistusaineita. Asiakkaamme arvostavat Solmasterin tuotteita monipuolisina, tehokkaina ja erityisesti käyttäjille ja ympäristölle turvallisina. Ympäristöystävällisyyden taustalta löytyvät luonnonmukaiset ja laadukkaat raaka-aineet, kuten puhdas rypsiöljy sekä muut biologisesti hajoavat aineet.

Solmasterin ensimmäiset kasviöljypohjaiset työstönesteet tuotiin markkinoille jo yli 20 vuotta sitten. Uranuurtajana saimme etumatkaa markkinoilla ja nyt samoja raaka-aineita hyödynnetään tänään määrätietoisen tuotekehityksen ansiosta jo lähes kaikissa tuoteryhmissä. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat GREEN LINE –merkinnällä varustetut SOLMASTER -tuotteet, kuten siivous- ja puhdistuskemikaalit sekä ajoneuvojen ja koneiden puhdistukseen käytettävät pesuaineet. Solmasterin GREEN LINE -merkintä varmistaa että tuote on aina biohajoava. Luonnon omista raaka-aineista valmistettu tuote on myös käyttäjäystävällinen.

green line

Ympäristöystävällinen tuote on myös tehokas

Solmasterin ajoneuvojen puhdistusaineet, kuten AS 40 Tehopesu ja AS 50 Hohto, ovat saavuttaneet ammattilaisten suursuosion. Perinteisten liuottimien korvaaminen kasviöljyllä on osoittautunut erittäin hyväksi vaihtoehdoksi, niin käyttäjien kuin puhdistettavien ajoneuvojen ja koneidenkin kannalta. Toinen merkittävä GREEN LINE –tuoteryhmä koostuu erilaisista, sekä ammattilaisille että kuluttajille, tarkoitetuista puhdistuskemikaaleista: esimerkiksi SH 1 Kaakeli.


Pakkauksessa on biohajoavan tuotteen symboli

Solmaster on ottanut käyttöönsä virallisen symbolin, joka esiintyy kaikissa biohajoavien tuotteiden pakkauksissa. Vihreä lehti ja teksti ”Biohajoava tuote” takaa sen että tuote täyttää Solmasterin korkealle asetettuja ympäristötavoitteita ja että tuote hajoaa biologisesti luonnossa eikä jätä haitallisia sivutuotteita luontoon hajoamisprosessin yhteydessä.

Pakkausalan ympäristörekisteri

Huolehdimme ympäristöstämme myös pakkausten kierrätyksen ja hyötykäytön osalta. Osallistumme näin elinkeinoelämän luomaan järjestelmään, jota Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy ylläpitää. Korkeasta laadusta ja ympäristöystävällisyydestä takeena ovat myös ISO 9001 ja ISO 14001 järjestelmät. Tietoja PYR Oy:n toiminnasta pähkinänkuoressa.

www.pyr.fi