Suomi - Svenska

2010

06.10.2010

Suosittu lattiapinnoite EP 10 nyt uudessa pakkauksessa


Solmaster Coatingsin lattiapinnoite EP 10 on menestynyt sekä Suomessa että naapurimaissa. Ensi kesänä on kulunut 35 vuotta tuotteen ensiesittelystä. Kasvava kansainvälinen suosio näkyy entistä selkeämmin juhlavuoden uusista kahden ja kuuden litran pakkauksista, missä suomen ja ruotsin tekstin lisäksi on tietoa myös englanniksi ja venäjäksi.

”EP 10 on hyvä esimerkki Solmasterin kansainvälistymisestä. Oman laboratoriomme kehittämä vesiohenteinen, kaksikomponenttinen epoksipinnoite on suosittu myös Suomen ulkopuolella, missä sitä on käytetty erittäin vaativissa referenssikohteissa, esimerkiksi suurkaupunkien ydinkeskustan edustavissa liikkeiden lattioissa usein KM Mosaiikki hiutaleilla koristeluina sekä kovassa käytössä olevissa autotalli ja varastotiloissa”, toteaa Pasi Korkkinen Solmaster Oy:ltä.

EP 10 Epoksipinnoite 6 L Pakkaus   EP 10 Epoksipinnoite 2 L Pakkaus

Solmaster EP 10 toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää epoksihartsia ja kovetetta suhteessa 1:1. Uudistetut 2 ja 6 litran pakkaukset sisältävät myös selkeät työohjeet.

”EP 10 löi menneen kesän aikana kaikki edelliset myyntiennätykset. Tärkeimmät syyt tähän loistavaan tulokseen ovat mielestäni että EP 10 kestää kosteutta ja kemikaaleja soveltuen hengittävänä pinnoitteena ulko- ja sisäkäyttöön ja kun käyttäjä haluaa tiiviin, helposti puhdistettavan lattia- tai seinäpinnan. Tuote on myös sopiva pölynsidontaan värittömänä. Epoksipinnoite EP 10 on saatavana kuudessa eri värisävyssä.”

Näin Pasi Korkkinen kiteyttää EP 10 menestyksen salaisuudet, ja hän toteaa lopuksi että Solmaster jo vuonna 1976 oivalsi ympäristöystävällisten tuotteiden merkityksen.

”Kun suunnittelimme vesiohenteista epoksipinnoitetta, kukaan kilpailijoista ei ollut vielä lähtenyt tälle linjalle. Kesti kauan ennen kuin vesiohenteiset lattiapinnoitteet löivät itsensä läpi myös muiden valmistajien tuote-ohjelmassa.”