Suomi - Svenska

2010

27.10.2010

Suosittu, hellävarainen käsienpesuhyytelö Koura uudistuu


Kuten tiedämme, hyvää tavaraa ei turhaan kannata muuttaa, mutta pieni ehostus voi olla paikallaan. Solmasterin GREEN LINE -sarjaan kuuluva kasviöljypohjainen käsienpesuaine Koura on nyt saatavana uudessa, viiden litran astiassa. Kolmivaikutteinen koostumus on ennallaan, mutta väriaine on nyt vaihtunut uuteen, joka kestää paremmin UV-säteilyä.

”Koura on osoittautunut täysosumaksi. Asiakkaat arvostavat tuotteen tehokkuutta sekä hellävaraisuutta. Kolmivaikutteisuus perustuu rakeisiin, jotka irrottavat pinttyneen lian, kasviöljyyn, joka liuottaa rasvat ja öljyt sekä normaaleihin pesuainekomponentteihin, jotka estävät lian uudelleen tarttumisen ihoon. Koura ei kuivata ihoa edes jatkuvassa käytössä, jonka ansiosta esimerkiksi autokorjaamoiden ja elintarviketeollisuuden ammattilaiset pitävät siitä. Siksi emme nähneet tarvetta suuriin muutoksiin”, kertoo Solmasterin Pasi Korkkinen.

Uudistuneen Kouran tunnistaa uusista, ilmeikkäimmistä etiketeistä ja uudesta, käytännöllisestä viiden litran astiasta. Muut pakkaukset, 0,5 L, 1 L ja 20 L pysyvät ennallaan.

”Pieni tekninen muutos on että uusi väriaine kestää entistä paremmin UV-säteilyä. Aine ei ole vanhanaikainen, synteettinen atsoväri, vaan turvallisempi, allergoimaton elintarvikeväri, joka on linjassa nykyaikaisten suuntausten mukaan.”