Suomi - Svenska

2010

02.11.2010

Agrimarketin asiakkaat luottavat Solmaster-tuotteisiin


Agrimarket on valtakunnallinen S-ryhmän maatalous-, kone-, rauta- ja puutarhakauppaa harjoittava myymäläketju. Maakunnallisissa talouskeskuksissa asiakkaita palvelee yhteensä 130 myyntipistettä. Maatalouteen liittyvien tuotteiden lisäksi liikkeiden valikoimiin kuuluvat myös rauta- ja puutarhakaupan tuotteet.

Solmaster Oy:n ja Agrimarket-ketjun välinen yhteistyö on jatkunut jo yli 15 vuotta. Vaikka liikkeissä olevat tuotevalikoimat vaihtelevat hieman paikkakunnittain, löytyy yksi tuoteryhmä lähes kaikista liikkeistä, nimittäin Solmaster-lattiapinnoitteet. Miksi Solmaster-lattiapinnoitteet ovat niin hyvä tuote myytäväksi? Tätä kysyimme Siilinjärven Agrimarketissa myyntineuvottelijana toimivalta Oiva Rissaselta.

Epoksipinnoitteella helppohoitoinen lopputulos

Oiva Rissasen toimenkuvana on tuotantorakentamiseen käytettävien tuotteiden myynti Itä-Suomen alueella. Asiakkaina ovat pääasiassa maatilat sekä eri alojen urakoitsijat.

Solmaster-lattiapinnoitteiden myynnistä jopa 80 prosenttia menee maatiloille ja loput sitten urakoitsijoiden konehalleihin ja muihin vastaaviin tiloihin. – Yhteistyö Solmasterin kanssa on ollut hyvin tiivistä jo yli vuosikymmenen ajan. Osa lattiapinnoitteista myydään edelleen ainetoimituksina, mutta yhä enenevässä määrin valmiiksi asennettuna. Käymme kohteet läpi yhdessä Solmasterin Itä-Suomen Myyntipäällikön Jorma Tuovisen kanssa ja katsomme, mikä olisi kulloinkin asiakkaalle sopivin ratkaisu. Yksi käytetyimmistä tuotteista on vesiohenteinen EP 10 Epoksipinnoite, jota käytetään todella paljon. Vaativammat kohteet, kuten lypsyasemat, robottialueet, ruokintapöydät ja maitohuoneet pinnoitetaan itsesiliävillä- tai hiertomassoilla.

Lattioiden lisäksi tyypillisiä kohteita ovat mm. seinät tiloissa, joissa vaaditaan hygieenisyyttä ja sen vuoksi helppoa puhdistettavuutta.

Asiakkaat arvostavat kotimaista tuotetta

Palaute Solmasterin tuotteista on ollut Rissasen mukaan erittäin myönteistä. – Asiakkaamme tuottavat laadukasta kotimaista ruokaa, joten he osaavat arvostaa myös muita kotimaisia tuotteita. Turvallinen tuote ja hyvä palvelu ovat yhdistelmä, joka on tuottanut vuosien mittaan suuren joukon erinomaisia referenssikohteita. Tällä yhdistelmällä on helppoa mennä tapaamaan uutta asiakasta, Rissanen toteaa.

Yhteistyö S-ryhmän kanssa laajenee

Solmaster Oy on tehnyt lokakuussa 2010 uuden yhteistyösopimuksen S-ryhmän käyttötavarahankinnasta vastaavan Inex Partners Oy:n kanssa, kertoo Pasi Korkkinen Solmasterilta. -Uusi sopimus mahdollistaa yhteistyön syventämisen ja valikoimien lisäämisen jatkossa Kodin Terra-, Prisma- ja Agrimarket-ketjujen kanssa. Tulemme siirtymään keskitettyihin terminaalitoimituksiin kaikissa tilauksissa.