Miten valita lattiapinnoite?

 

Sopivan lattiapinnoitteen valinta on tärkeässä roolissa tilan toimivuuden kannalta. Pinnoitteen tarkoitus on mm. parantaa lattian kulutuskestävyyttä, näyttävyyttä ja puhtaanapito-ominaisuuksia. Mutta millaista kulutuskestävyyttä pinnoitteelta vaaditaan? Entä vaaditaanko siltä kosteudenkestävyyttä? Lattiapinnoitus projektia suunnitellessa ja pinnoitetta valitessa on hyvä miettiä millaisia olosuhteita sen tulee kestää. Kun hyvä tarvekartoitus on tehty, saadaan kohteeseen toteutettua kerralla mahdollisimman pitkäikäinen lopputulos.

Monipuolisesta pinnoitevalikoimastamme löytyy tuotteet niin ammatti-, maatalous- kuin kotikäyttöön – kyllä, valikoimamme palvelee myös jokaista tee-se-itse tekijää! Osaavat pinnoiteasiantuntijamme sekä jälleenmyyntiverkostomme auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja menetelmät.

 

Lujuutta, kosteudenkestävyyttä ja helppoa puhdistettavuutta

EP 10 Epoksipinnoite soveltuu hyvin kohteisiin, joissa pinnoitteelta vaaditaan hyvää kosteudenkestävyyttä ja puhdistettavuutta sekä lujuutta ja hygieenisyyttä. Tämä pinnoite on valintasi kun tila tarvitsee kulutuskestävän pinnan, mutta ei altistu kovalle rasitukselle. Käyttökohteina esim. vapaa-ajan tilat, varastot, parvekkeet sekä painepesun kestävyyden ansiosta myös maatalousrakennusten hoitokäytävät ja seinät. Soveltuu kaikille betoni- ja puupinnoille – lattioille, seinille ja katoille.

 

Raskaan kulutuksen kestävyyttä ja laadukkuutta

EP 1 Epoksimassa soveltuu pohjusteeksi ja valmiiksi pinnaksi tuoreille ja vanhoille betonipinnoille. Tiloihin, joihin tarvitaan raskaampaa kulutusta kestävä lattia. Massa on itsesiliävyyden ansiosta helppo levittää, joten laadukas, luja ja kiiltävä pinta syntyy hetkessä. EP 1 kestää hyvin kemikaaleja ja öljyjä, joten se soveltuu erinomaisesti teollisuustiloihin, autotalleihin, halleihin sekä erilaisten turva-altaiden seiniin ja lattioihin.

 

 

EP 1 (vas.) epoksimassalla saavutetaan 3 kertaa paksumpi kulutuskerros verrattaen EP 10.
EP 10 (oik.) on ”maalimainen” epoksipinnoite.

 

Katso muut epoksimassat, uretaanimaalit sekä akryylimassat.

 

Sävytä mieleiseksi!

Pinnoitteitamme on saatavilla tuotteesta riippuen valmiilla neutraaleilla sävyillä, värittömänä sekä sävytettävänä – haluatpa siis kohteeseen tyylikästä tummaa, raikasta vaaleaa tai oliivin vihreää, se onnistuu! Sävytettävän tuotteen sävytys hoituu rautakaupassa.
Mikäli pinnoite koostuu värittömästä massasta ja värihiekasta, muodostuu väri tällöin värihiekkaseoksen mukaan.

 

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä asioissa. Jätä yhteydenottopyyntö täältä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

11/2023