Suomi - Svenska

EP 1 Garage

Autoliikkeissä ja marketeissa on pitkään käytetty epoksipinnoitteita kun halutaan laadukas ja kiiltävä lattia, joka kestää kovankin kulutuksen. Solmasterin uutuustuote EP 1 Garage antaa mahdollisuuden hyvännäköisen lattian tekoon myös vähemmän kokeneille remonttimiehille ja -naisille.

”EP 1 Garage on kaksikomponenttinen telattava epoksimassapinnoite paikka- ja pintamassaukseen. Tuote soveltuu sekä uudelle tuoreelle että vanhalle betonille. Tarkoituksena on ollut luoda valmis kokonaisuus, jolla voidaan valmistaa kiiltävä, laadukas pinnoite ja tarvittaessa paikata esimerkiksi kuluneita uria ja halkemia”, toteaa Pasi Korkkinen Solmaster Oy:ltä.

Solmaster EP 1 Garage sisältää epoksihartsin ja kovetteen. Näiden perusainesosien lisäksi pakkauksessa on mukana myös kuluneiden betonipintojen paikkaukseen tarvittava kvartsihiekka.

”Pakkaus sisältää 10 kg epoksihartsia ja kovetetta. Mukana on myös kaksi kiloa kvartsihiekkaa. Paketissa on myös selkeät työohjeet, jotka on laadittu opastamaan aloitteleva pinnoittaja hyvään lopputulokseen”.

Solmaster EP 1 Garage on varsin riittoisa tuote. Uudelle, tuoreelle betonille voidaan pinnoittaa 30 neliömetriä yhdellä käsittelyllä 300µ:n kerros tai vastaavasti 15 m2 kahdella käsittelyllä. Vanhan kuluneen betonilattian päällystämiseen ja korjaukseen suositellaan kahta käsittelyä ja tarvittaessa paikkausta, jolloin pakkaus riittää käsittelemään noin 10 neliömetriä.

”Uskon että käyttäjät tulevat yllättymään työn tuloksesta. EP 1 Garage luo todella kiiltävän, laadukkaan ja kestävän pinnan.”

Tuote on standardin EN 1504-2 mukainen tuote.

Lataa tuoteseloste tästä.

Suoritustasoilmoitus

Käyttöturvallisuustiedote - Hartsi

Käyttöturvallisuustiedote - Kovete


M1 logo