CUT 20 S Työstöneste

solmaster tuote-kuva

Synteettinen vesisekoitteinen leikkuuneste

Solmaster CUT 20 S on erittäin hyvät voiteluominaisuudet omaava synteettinen leikkuuneste. Tuotteen perustana ovat synteettiset komponentit ja valikoima tarkoin valittuja lisäaineita.

Käyttökohteet

CUT 20 S on synteettinen leikkuuneste, jota voidaan käyttää vaativiin ja vaikeisiin työstöprosesseihin ruostumattomalle teräkselle, alumiinille ja korkeasti seostetuille teräksille. Tuote toimii erinomaisesti myös vaativissa hiontaoperaatioissa. Suosittelemme tuotteelle 5-10 %:n pitoisuutta, veden kovuuden ollessa 5-25 dH°.

Kaso video asiakaskokemuksesta!

Tuotteen ominaisuudet ja edut

Hyvä voitelevuus

CUT 20 S:n hyvät voiteluominaisuudet vaikuttavat myönteisesti työstöprosessin kokonaistalouteen ja vähentävät työkalujen kulumista.
Erinomaiset jäähdytys- ja pesuominaisuudet vähentävät työstetyn kappaleen jatkokäsittelyn tarvetta, pidentävät leikkuunesteen vaihtoväliä ja vähentävät työstöjärjestelmän puhdistustarvetta.

Pitkä elinkaari

CUT 20 S -leikkuuneste ei siirry työstetyn kappaleen mukana, mikä pidentää leikkuunesteen käyttöikää.

Käyttäjäystävällinen

CUT 20 S ei sisällä booria, formaldehydiä, vaaralliseksi luokiteltuja amiineja tai mineraaliöljyjä. Ainutlaatuinen koostumus estää mikrobien ja sienten kasvua työstöjärjestelmässä ilman haitallisia biosideja.

 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Pakkauskoot:

  CUT 20 S Työstöneste
  Tuoteseloste Käyttöturvallisuustiedote Työstökoneen puhdistusohje Jälkihoitotuotteiden käyttöohje Työstönesteiden huolto- ja ylläpito-ohje

  Tekniset tiedot

  Ulkonäky: Ruskehtava, kirkas
  Ominaispaino: 1,110 kg/dm3
  Refraktometrikerroin: 1,5
  pH: 9,4
  Varastointi: +5°C– 25 °C