Solmaster Oy

47 vuodessa merkittäväksi kemianalan yritykseksi

Solmaster Oy on kotimainen teollisuuskemikaalien ja lattiapinnoitteiden valmistaja.
Tuotevalikoima tarjoaa runsaasti laadukkaita tuotteita ammattilaisille ja omatoimirakentajien käyttöön. Päätuotteita ovat metalliteollisuuden työstönesteet ja rasvanpoistoaineet, rakentamisessa käytettävät lattiapinnoitteet, muottiöljyt ja kuljetuskaluston puhtaanapitoaineet.

Solmaster on pitkään ollut kestävän kehityksen edelläkävijä, sillä 1976 perustetussa yrityksessä kasviöljypohjaisten työstönesteiden kehittäminen aloitettiin jo vuonna 1987.
Yli 45 vuotta kestäneen toiminnan aikana laajentunut tuotevalikoima käsittää tällä hetkellä noin 100 erilaista tuotetta. Merkittävä osa tuotteista perustuu biologisesti hajoaviin, luonnollisiin raaka-aineisiin.

 

 

Solmaster valmistaa kattavan valikoiman teknokemiallisia tuotteita teollisuuden käyttämistä voitelu- ja työstöaineista erikoispesuaineisiin ja rakennusalan käyttökemikaaleihin. Valmistamme myös lattiapinnoitteita ammatti-, maatalous- ja kotikäyttöön. Oma tuotekehitys ja tuotanto toimivat Lahdessa. Tuotteiden myynnistä eri käyttäjäryhmille vastaa laaja jälleenmyyjä- ja edustajaverkosto lähellä asiakasta.

 

Solmaster Oy:n toiminnan peruspilarit
• Asiakkaan kuunteleminen, jalkautuminen ammattikäyttäjien pariin
• Oma innovatiivinen tuotekehitys ja valmistus kotimaassa
• Toiminta kestävän kehityksen puolesta, huolenpito ympäristöstä
• Pohjoismaiset arvot, luotettavuus, rehellisyys
• Perheyrittäjyys ja yhteiskuntavastuu

 

Laatu ja sertifioinnit

Solmaster on Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n jäsen.
Tuottajavastuullisen yrityksen on huolehdittava tuotteidensa pakkausten keräyksestä ja kierrätyksestä sekä lajitteluun liittyvästä kuluttajaviestinnästä. Suomessa velvoite hoituu helposti liittymällä Rinkiin. Tuottajavastuullisia yrityksiä on jo yli 4600 – Solmaster Oy on yksi niistä! Sinun tehtäväksesi jää lajitella pakkaukset oikein. Huolehditaan yhdessä siitä, että pakkaus kiertää.

 

 

 

Solmaster on Pintaurakoitsijat ry:n jäsen vuodesta 1994.
Vuonna 1912 perustetun Pintaurakoitsijat ry:n jäsenyritykset muodostavat koko maan käsittävän pintakäsittelyalan ammattilaisten verkoston, jossa työskentelee yli 3000 ammattilaista.