Ramtec Oy, Lahti

Ramtecin tuotannossa työstetään pääsääntöisesti S355 ja Hardox 400 teräksiä, jotka materiaaleina vaativat sekä työkaluilta, että työstönesteeltä paljon. Tässä tarkoituksessa synteettinen paineenkestolisäaineistettu työstöneste toimii loistavasti. Erilaiset työstövaiheet, kuten hionta, leikkaus, jyrsintä, avarrus, poraaminen ja kierteytys (manglaava ja leikkaava) onnistuvat moitteettomasti. Kaikilla työstöyksiköillä, joissa työstönestettä tarvitaan, käytetään Solmaster CUT 20 S työstönestettä.

Solmaster X Ramtec- Asiakastarina  Katso video!

”Kulmakivenä yhteistyömme kannalta on asiantunteva ja huolehtiva palvelu. Olemme saaneet tarvittavan tuen oikeiden työstönesteiden valinnassa sekä niiden käytössä. Emme tingi laadusta. Työn jälki pitää olla priimaa, sillä tuotteemme päätyvät kohteisiin, joissa niihin kohdistuu valtavia voimia ja kulutusta. Olemme olleet tyytyväisiä ja suosittelemme Solmasteria työstönestevalinnoissa!”

Sami Natri. Menetelmät, Työnjohto ja Osto/Myynti, Ramtec Oy

 

 

Tuotteita nähdään työkoneissa mm. Iskuvasaroiden koteloina, kaivinkoneiden kauhoina, tärylevyinä, murskaimina, kourina ja seulakauhoina. Yhtiö työllistää Lahden toimipisteessä 18 henkilöä ja tuotantoketjuun mahtuu monia eri vaiheita aina suunnittelusta hitsaukseen, koneistukseen ja maalaamisesta, pakkaamiseen.

 

 

Lisätietoa saat Solmasterin myyntiedustajilta tai myyntipalvelusta, myyntipalvelu@solmaster.fi