Käyttötiedot ja Tietosuoja

Tekijänoikeudet ym.

Tekijänoikeudet ja vastaavat oikeudet tämän palvelun sisältöön kuuluvat Solmaster Oy:lle

Palvelusivujen julkaiseminen levittämällä tai jakamalla, siirtäminen, kopioiminen ja muuntelu toisiin aineistoihin, mikäli se tapahtuu muussa kuin henkilökohtaisessa yksityiskäytössä, on sallittua vain, mikäli Solmaster Oy on antanut siihen etukäteen kirjallisen suostumuksen. Solmaster Oy ei vastaa sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta muilta kuin niiden tietojen osalta, mitä sivuilla on annettu Solmaster Oy:n tuotteista.

Solmaster Oy viittaa sivujen käytön osalta erillisiin käyttöohjeisiin. Yhtiö ei muutoinkaan takaa sivujen toimivuutta kaikissa laite- ja ohjelmistoympäristöissä. Solmaster Oy ei takaa myöskään suojaa mahdollisilta viruksilta. Yhtiö ei vastaa myöskään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jota sivujen käytöstä saattaa aiheutua.

Sivujen käyttäjä antaa lähettäessään Solmaster Oy:lle palautteen samalla oikeudet lähettämänsä aineiston käyttöön Solmaster Oy:n tuotekehityksessä, markkinoinnissa tai vastaavassa käytössä. Tämä ei koske kuitenkaan palautteen lähettäjän henkilötietoja.

Hyvä Solmasterin asiakas

Tietosuoja-asetus ja Solmaster

Kuten varmaan olet huomannut, EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan perjantaina 25.5.2018. Solmaster-yhtymä on omalta osaltaan sitoutunut suojaamaan kaikkien asiakkaiden yksityisyyttä ja henkilötietoja uuden asetuksen ja tietosuojalainsäädännön perusteella. Tämä koskee kaikkia tavanomaisia asiakastietoja kuten nimeä, osoitetta, ammatillista toimintaa ja mielenkiinnon kohteita. Tietoja käytetään normaalissa asiakassuhteessa sekä Solmasterin tuotteiden ja palvelujen suoramarkkinoinnissa.

Henkilötietojen kerääminen auttaa siis meitä palvelemaan sinua paremmin. Voit asiakaspalvelumme kautta pyytää, että tietosi poistetaan rekisteristämme, mutta toivomme tietenkin, että sinua kiinnostaa saada viestejä johtavalta suomalaiselta teknokemian yritykseltä. Asiakaspalvelumme kautta saat myös tarkemmat tiedot Solmasterin tietosuojajärjestelmästä.

Solmaster Oy:n www-palvelun käyttö

Solmaster Oy:n www-sivut ovat suunniteltu 1024 x 768 resoluutiolle. Nähdäksesi sivuston sellaisena kuin se on tarkoitettu näkyvän, suosittelemme käyttämään Microsoftin tai Firefoxin uusimpia selainversioita. Lisäksi suosittelemme lataamaan uusimman Flash Playerin Adoben sivuilta, jotta sivujen flash -elementit näkyvät oikein.

Voidaksesi lukea ja tulostaa sivuillamme esiintyviä PDF-muotoon tallennettuja julkaisuja, tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman. Ohjelman voit ladata Adoben sivuilta.

Kysymykset ja kommentit www-palvelun käytöstä ja käytettävyydestä voit lähettää seuraavaan osoitteeseen: solmaster@solmaster.fi

Solmaster Oy

TIETOSUOJASELOSTE