Kasviöljypohjaisten tuotteiden kehitystyötä jo vuodesta 1987

Solmaster Oy:n tuotteet ovat yrityksen oman tutkimus- ja tuotekehitystyön tuloksia. Tuotekehityksen keskeisenä tavoitteena on kehittää sekä laadullisesti että ympäristön kannalta kestäviä tuotteita. Siksi useimmat Solmaster-tuotteet valmistetaan puhtaasta rypsiöljystä ja muista biohajoavista raaka-aineista, joilla on korvattu mineraaliöljyt.

Tuotekehitystyö tapahtuu usein tiiviissä yhteistyössä teollisuusasiakkaiden kanssa, mikä tarjoaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada välitöntä palautetta ja käyttökokemuksia suoraan ammattikäyttäjiltä. Meillä on myös hyvät yhteydet suomalaisiin ja kansainvälisiin korkeakouluihin ja tutkijoihin.

Joustava ja ketterä tuotanto

Solmasterin tuotteet valmistetaan kotimaassa yrityksen omissa tiloissa Lahdessa. Biohajoaviin raaka-aineisiin perustuva tuotantolinjasto on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi. Oma jalkautunut tuotekehitys, joustava valmistus ja monipuolinen tuotevalikoima mahdollistavat asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia vastaavien ratkaisujen toteutuksen. Oman tuotannon ansiosta pystymme myös valvomaan tuotteiden laatua koko tuotantoprosessin ajan.