EP 10 nyt saatavana A- ja C-pohjissa

EP 10 Epoksipinnoite on Solmasterin Coatings-yksikön valmistama, erittäin kestävä ja helposti puhdistettava, kaksikomponenttinen lattia-, seinä ja kattopinnoite. Kevään 2019 merkittävä uutuus on, että EP 10 on nyt saatavissa sekä A- että C-pohjina, mikä tarkoittaa, että pinnoite voidaan sävyttää samoihin värisävyyn kuin seinämaalit, sekä vaaleisiin että moniin tummiinkin.

”Huipputuotteemme EP 10 on siis nyt entistä monipuolisempi sekä värikauppiaiden, maalausliikkeiden että harrastajien näkökulmasta. Palvelemme kaikkia käyttäjäryhmiä samalla erinomaisella laadulla – tarjoamme kolme erilaista pakkauskokoa, 1,8 litraa, 5,4 litraa ja 18 litraa. Riittoisuus on 0,25 litraa per neliömetri, joten on helppo arvioida tarpeelliset määrät”, toteaa Solmaster Oy:n Pasi Korkkinen.

EP 10 soveltuu loistavasti sekä betoni- että puupinnoille, myös kostealle alustalle. Vesihöyry pääsee hyvin pinnan läpi, mikä vähentää kosteusvauroiden riskin betonin kovettuessa tai kosteissa tiloissa kuten navetoissa, saunoissa ja parvekkeilla. Karhennus voidaan tehdä tarvittaessa esimerkiksi kvartsihiekalla. EP 10 on vesiohenteinen ja tuotteelle on myönnetty Rakennustietosäätiön M1 päästöluokitus, joka on kaikkein vaativin kategoria.