Näin sävytät EP 10 Epoksipinnoitteen oikein!

EP10 on kaksikomponenttinen epoksipinnoite, jonka sävyttämisessä tarvitsee muistaa muutama tärkeä asia. Pakkaus sisältää hartsipurkin sekä kovetepurkin, sävyttämisessä tarvitset ainoastaan hartsia!

Sävyttämisessä tulee huomioida, että A-pohja sävytetään vaaleimmille sävyille ja C-pohja tummemmille sävyille. A- ja C-pohja eroavat toisistaan peitto-ominaisuuksien ja värin puolesta. Sävyttämät A-pohja on väriltään valkoinen, kun taas sävyttämätön C-pohja on kirkas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A-Pohja

Tarkasta, että olet ottanut pakkauksesta hartsipurkin. A-pohjassa hartsi sävytetään purkin tilavuuden mukaan eli, jos hartsipurkin tilavuus on esimerkiksi 0,9 L, niin sävytyskoneeseen syötetään sävytettäväksi tilavuudeksi 0,9 litraa. Solmasterin A-pohjien hartsipurkkien tilavuudet ovat 0,9 L, 2,7 L ja 9 L.

 

C-Pohja

Tarkasta, että olet ottanut pakkauksesta hartsipurkin. C-pohjassa hartsi sävytetään kaksi kertaa purkin tilavuuden mukaan eli, jos hartsipurkin tilavuus on esimerkiksi 0,9 L, niin sävytyskoneeseen syötetään sävytettäväksi tilavuudeksi 1,8 litraa (2 x 0,9 L). Solmasterin C-pohjien hartsipurkkien tilavuudet ovat 0,9 L, 2,7 L ja 9 L.

 

Solmasterin myyntipalvelu vastaa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin mielellään joko sähköpostilla: myyntipalvelu@solmaster.fi tai numerosta 03-780 2363.