Näin sävytät EP 10 Epoksipinnoitteen oikein!

10.3.2021

EP10 on kaksikomponenttinen epoksipinnoite, jonka sävyttämisessä tarvitsee muistaa muutama tärkeä asia. Pakkaus sisältää hartsipurkin sekä kovetepurkin, sävyttämisessä tarvitset ainoastaan hartsia! Sävyttämisessä on suositeltavaa käyttää Tikkurilan Solid EP-M pohjaa. Ensisijaisesti suosittelemme Tikkurilan AVATINT sävytysjärjestelmää.

Sävyttämisessä tulee huomioida, että A-pohja sävytetään vaaleimmille sävyille ja C-pohja tummemmille sävyille. A- ja C-pohja eroavat toisistaan peitto-ominaisuuksien ja värin puolesta. Sävyttämätön A-pohja on väriltään valkoinen, kun taas sävyttämätön C-pohja on kirkas.

 

A-Pohja

Tarkasta, että olet ottanut pakkauksesta hartsipurkin. A-pohjassa hartsi sävytetään purkin tilavuuden mukaan eli, jos hartsipurkin tilavuus on esimerkiksi 0,9 L, niin sävytyskoneeseen syötetään sävytettäväksi tilavuudeksi 0,9 litraa. Solmasterin A-pohjien hartsipurkkien tilavuudet ovat 0,9 L, 2,7 L ja 9 L.

EP 10 A-pohjan sävytys KATSO VIDEO!

 

C-Pohja

Tarkasta, että olet ottanut pakkauksesta hartsipurkin. C-pohjassa hartsi sävytetään kaksi kertaa purkin tilavuuden mukaan eli, jos hartsipurkin tilavuus on esimerkiksi 0,9 L, niin sävytyskoneeseen syötetään sävytettäväksi tilavuudeksi 2 x 0,9 L (kaksi kertaa!). Solmasterin C-pohjien hartsipurkkien tilavuudet ovat 0,9 L, 2,7 L ja 9 L.

EP 10 C-pohjan sävytys KATSO VIDEO!

 

Solmasterin myyntipalvelu vastaa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin mielellään joko sähköpostilla: myyntipalvelu@solmaster.fi tai numerosta 03-780 2363.