Pidetään kädet puhtaana – SOL Käsidesi ajankohtaisena markkinoille

Käsienpesuun ja desinfiointiin on syytä kiinnittää yhä enemmän huomiota näin suurentuneen tartuntatautiriskin aikana. Solmaster tuo markkinoille etanolipohjaisen viilentävän käsien desinfiointiaineen SOL Käsidesin. Geelimäisen koostumuksen ansiosta tuotteen annosteleminen on helppoa, mikä tekee tuotteesta riittoisan. SOL käsidesi sisältää kosmetiikkalaatuisen etanolin lisäksi ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia sekä geelinmuodostusainetta. Tuote on hajusteeton ja väriaineeton. Pakkauskoot 0,5 L ja 5 L.

Aluksi tuotetta saatavilla rajoitetusti raaka-aineiden pidentyneistä toimitusajoista johtuen. Tuotantovalmiutemme paranee noin kahden viikon sisällä.

Solmasterin myyntipalvelu vastaa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin mielellään joko sähköpostilla: myyntipalvelu@solmaster.fi tai numerosta 03-780 2363/040-820 4207.