Kuljetuskaluston AS-sarja täydentyy uutuudella – AS 20 Vaahtopesu

15.1.2020

Solmaster tuo kuljetuskaluston puhtaanapitoon uutuuden AS 20 Vaahtopesu. Vaahdotuslaitteilla levitettävä pohjoisen olosuhteisiin soveltuva pesuaine on Solmasterin tuotekehityksen, kansainvälisten raaka-ainetoimittajien ja asiakaspinnan ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty ja testattu tuote. Vaahdottamalla pesuaineen vaikutusaika pitenee, pesuteho paranee ja pesuaineen kulutus pienenee huomattavasti. Tuote soveltuu sekä kuluttajakäyttöön että esimerkiksi automaattisiin harjapesulaitteisiin raskaan kaluston pesulinjastoihin. Biohajoava tuote on ympäristöystävällinen ja tehokas.

 

Solmasterin myyntipalvelu vastaa kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin mielellään joko sähköpostilla: myyntipalvelu@solmaster.fi tai numerosta 03-780 2363.