Puhtaus on hyvän yrityksen tunnusmerkki

25.6.2019

Puhtaus ja siisteys merkitsevät tänä päivänä paljon yritykselle, sekä viihtyvyyden että tuotannon näkökulmasta. Laatujärjestelmät huomioivat järjestystä ja kunnossapitoa ja monet työvaiheet vaativat ehdotonta puhtautta. Solmaster Oy on pitkään valmistanut sekä tehokkaita että biologisesti hajoavia pesu- ja puhdistusaineita. Uudistettu versio suositusta tuotteesta AS 4 Teho edustaa nykyajan parhaita pesuaineita.

”Kevään lähestyminen paljastaa pitkän talven jättämät jäljet yrityksen toimitiloissa. Kunnon pesu ja puhdistus virkistävät ihmisten mieltä ja nostaa yrityksen itsetuntoa, kun vieraat ja asiakkaat kohtaavat hyvätuoksuisen ja hohtavan puhtaan ympäristön. Vuosien varrella Solmasterin oma tuotekehitysosasto on luonut uusia puhdistusaineita, usein läheisessä vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa” kertoo Pasi Korkkinen ja lisää, että Solmaster jo varhain otti käyttöönsä biopohjaiset raaka-aineet.

AS 4 Teho on varsinainen tehopakkaus

AS 4 Teho on monella tavalla eräs Solmasterin lippulaivoista yhdistäen tehokkuutta ja luontoystävällisyyttä.  ”Tuotteen teho perustuu onnistuneeseen aineyhdistelmään, joka on saanut Öljy- ja biopolttoainealan hyväksymismerkinnän”, selittää Pasi Korkkinen.

AS 4 Teho on pitkään ollut siivousliikkeiden ja kiinteistöhoitoalan suosikki sekä Suomessa että Ruotsissa. Aineella pestään erittäin vaativia kohteita, metro- ja lähijunia, autohalleja, hotelleja, konepajojen lattioita jne. Nyt uusittu, bioliuotinpohjainen AS 4 Teho puree entistä paremmin. Uusi koostumus sisältää aerobisesti biohajoavia raaka-aineita. Tietyt ainesosat kuten fosfaatit ja silikaatit on poistettu kokonaan.

”Vaikea rasva- ja öljypitoinen lika lähtee erittäin hyvin, varsinkin jos annetaan aineen vaikuttaa 2-5 minuuttia ennen pesua ja huuhtelua. Aine toimitetaan riittoisana tiivisteenä – 5-10 %:n liuos riittää useimpiin tarkoituksiin. AS 4 Teho soveltuu käytettäväksi sekä lattianpesukoneissa että perinteisillä menetelmillä”, sanoo Pasi Korkkinen. ”Ainetta voidaan vaahdottaa, jotta pesuteho kasvaa ja suuria pinta-aloja voidaan käsitellä nopeasti – täten yrityksen ydintoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.”