Pinnoita parempi ensivaikutelma

30.12.2020

 

Vuodelle 2021 ennustetaan kasvua

Edellisvuoden aikana uutisoitiin monesta eri lähteestä, että asuntokauppa on onnistunut pitämään pintansa koronapandemiasta huolimatta. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n mukaan vuosi 2020 oli ennätysten vuosi ja asuntokauppa vilkastui koronapandemiasta huolimatta. SKVL ennustaa omakotitalokaupan sekä loma-asuntokaupan kasvavan 4-6% alkuvuonna 2021.

Poikkeusolojen myötä moni kokee oman kodin ja siellä viihtymisen hyvin tärkeäksi. Ihmiset remontoivat itselleen, mutta myöskin myytäväksi tarkoitettuja kohteita ehostetaan ja korjataan. Tavoitteena on saada talo edustavan näköisenä asuntomarkkinoille ja nopeasti kaupaksi.

 

Anna parempi ensivaikutelmaa

On kyse sitten autotallista tai lankkulattiasta, uusi pinta on aina uusi. Ennen myyntiin laittamista talossa saattaa olla pintaremontoinnin tarvetta. Seinät ja lattiat ovat herkkiä kulumaan vuosien varrella, jotka myös paistavat asuntoesittelyssä katsojan silmään hyvin herkästi. Ei myöskään nosta asunnon arvoa, jos autotallissa on likainen ja halkeileva betonilattia.

Olemme olleet mukana pinnoittamassa suomalaisia koteja, jo vuosikymmeniä ja osaamme neuvoa oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Myyntiedustajamme antavat mielellään neuvoja pinnoittamisesta tai siihen liittyvistä ongelmista. Solmasterin jälleenmyyntiverkostosta löydät myös monet ammattilaiset, jotka voivat opastaa tuotteidemme käytössä. 

 

Esimerkiksi puulattioiden pinnoittamiseen tarkoitettu UR 300 lattia- ja seinämaali on loistava tapa uudistaa kodin ilmettä kestävällä ja huolitellulla ratkaisulla. Lattia- ja seinämaali on mahdollista sävyttää oman värimieltymyksen mukaan! Kaiken lisäksi, sen työstäminen on helppoa. Katso ohjevideo UR 300 seinä- ja lattiamaalin käytöstä!

 

 

PS. Solmaster EP 10 on loistava lattia pinnoite ja senkin voi sävyttää mieleisekseen. Lue lisää!