45- vuotis juhlavuosi on juhlittu!

28.12.2021

 

Solmaster juhli tänä vuonna pitkää taivaltaa lattiapinnoitteiden sekä teollisuuskemikaalien valmistajana. Juhlavuoden aikana pääsimme viemään osaamistamme ympäri Suomen eri projektien muodossa. Lattiapinnoitteillamme pinnoitettiin kymmeniätuhansia neliötä teollisuuden halleja, satoja parvekkeita sekä tuhansia autotalleja. Muottiöljymme oli mukana Tampereen Ratikka työmaan ratapalkkien valmistuksessa, työstönesteemme voitelivat satojen konepajojen koneissa. Maalinpoistoaineemme piti huolen siitä, että Suomen historialliset puukirkot saatiin riisuttua vanhasta maalista.

Kotimaisuus ja laatu ovat aina olleet toiminnan edellytyksiä, joiden mukaan toimimme edelleen. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet valmistuvat oman tuotekehityksen innovaatioista ja kehitystyöstä. Solmaster on ja tulee aina olemaan turvallinen kotimainen valinta vuosiksi eteenpäin.

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!