Maalipesu- Remontoijan paras kaveri!

2.2.2022

Talvella ja keväällä on loistava aika remontoida ennen kesän lomakautta. Hyvä ja edullinen tapa ehostaa kodin pintoja on uudelleen maalaus tai tapettien vaihtaminen. Maalaaminen käy kätevästi jokaiselta ja se on myös mieluisaa koko perheen tekemistä. Tärkeää on muistaa hyvä suojaus, kunnon välineet sekä laadukas pohjatyö.

Seinän uudelleen maaluksessa tärkeä pohjatyön vaihe on esipesu ennen maalausta. Esipesun tarkoituksena on poistaa kaiken tyyppinen lika ennen maalaamista. Rasvaiset kädenjäjet tai muut tahrat estävät uuden maalikerroksen tarttumista maalattavalle pinnalle. Pohjatöiden osalta on hyvä huomioida myös tarvittavat paikkaukset sekä hionnat. Esipesuun soveltuu loistavasti Solmasterin Maalipesu.

 

Maalipesu soveltuu esimerkiksi etisöitävien huonekalujen esipesuun maalinpoiston jälkeen. Näin varmistut maalattavan pinnan puhtaudesta. Maalipesu on emäksinen yleispuhdistusaine maalattavien pintojen puhdistukseen. Soveltuu mm. puu-, metalli-, betoni- ja muovipinnoille. Puhdistaa tehokkaasti rasvan, öljyn, noen ja muun lian. Soveltuu myös tapetinpoistoon.

 

Lisätietoa saat paikallisilta myyntiedustajilta tai Solmaster Oy:n myyntipalveluun myyntipalvelu@solmaster.fi