Solmaster AS 40 on nyt ekologisempi! Muutoksia myös värissä

29.3.2022

Solmaster AS 40 Tehopesu saa täksi kevääksi uudenlaisia ominaisuuksia ja muuttuu vielä ekologisemmaksi. Se mikä vielä 10-15 vuotta sitten ymmärrettiin haitattomaksi luontoystävälliseksi komponentiksi pesuaineissa, ei välttämättä ole sitä enää. Siksi pesuaineen komponenteissa on tapahtunut muutoksia. Vaihdettu komponentti on dispergointiaine, jonka tarkoitus on hajottaa likaa ja parantaa huuhtoutuvuutta sekä estää lian uudelleen kiinnittyminen. Komponentti on 100 % biohajoava uudenaikainen ”green chemicals” tuote, joka on jo laajalti käytössä pesuaineissa. Pesutehoon komponentin vaihdolla ei ole mitään vaikutusta, kertoo Mika Auvinen Solmasterin laboratoriosta.

 

Komponenttivaihdoksen myötä tuotteeseen syntyy hieman kellertävä väri. Värin muutos on peräisin ekologisemman komponentin vaihdoksesta.

 

Lisätietoa:

Mika Auvinen
mika.auvinen@solmaster.fi
Laboratorio, Solmaster Oy