Solmaster EP 10 sopii loistavasti mökkisaunaan betonilattian pinnoitteeksi

31.5.2022

Kesän tullessa mökkikausi avataan miljoonien Suomalaisten toimesta. Saunominen on suomalainen perinne, jota harjoitetaan varsinkin mökeillä lähes päivittäin. Siksi on tärkeää huolehtia saunasta, jotta sinne on mukava mennä ja siellä on mukava olla. Saunan mukavuuksia pystytään lisäämään esimerkiksi betonilattiapinnoitteella.

 

 

Katso kaikki Solmaster- jälleenmyyjät täältä!

 

Ominaisuudet sopivat täydellisesti

Useimmissa mökkisaunoissa lattiaratkaisuun on käytetty betonia. Usein betonipinta on pinnoittamaton, jolloin kostaus pääsee imeytymään suoraan betonilattiaan. Solmaster EP 10 Epoksipinnoite on suunnattu betonilattioiden pinnoittamiseen. Ominaisuuksiltaan pinnoite sopii täydellisesti mökkisaunoihin. Vaikka EP 10 ei ole sertifioitu vedeneriste, se kykenee ohjaamaan veden lattiakaivoon seka suojaa betonia veden imeytymiseltä rakenteisiin. Solmaster EP 10 on kaiken lisäksi kosteutta hengittävä tuote. EP 10 kykenee siis päästämään altapäin nousevan kosteuden pinnoitteen läpi. Tällä tavalla varmistutaan siitä, että betoni pääsee rauhassa kuivumaan myös pinnoitteen alla. Se ei siis nosta kosteutta seiniin tai ala puskemaan sitä pinnoitteesta läpi.

 

Talven tullessa rakenteissa oleva kosteus jäätyy ja aiheuttaa halkeamia lattiaan. Tämän ehkäisemiseksi betonilattiapinnoite ohjaa veden lattiakaivoon ja säilyttää rakenteet kuivempina.

 

Sävytettävä pinnoite, jolla voit valita saunanlattiaan haluamasi värin? -> Kysy lisää paikalliselta edustajalta, jälleenmyyjältä tai asiakaspalvelustamme.
Liukueste, joka tuntuu hyvälle jalan alla on Lasikuula! -> Kysy lisää paikalliselta edustajalta, jälleenmyyjältä tai asiakaspalvelustamme.
Mitä tasoitetta käytän? Mitä pohjatöiltä vaaditaan? -> Katso Usein Kysytyt Kysymykset täältä!

 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä lomakkeella tai lähetä sähköpostia myyntipalvelu@solmaster.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.