Joulun välipäivät- Huoltomaalaukset ja pinnoitukset ilman ylimääräisiä tuotannon keskeytyksiä

08.11.2021

Lähestymme kovaa vauhtia vuoden loppua, joka tuo mukanaan lomakauden. Tehtaan lomaillessa on loistava aika suorittaa lattiapinnoituksia sekä huoltomaalauksia, jolloin tuotantoa ei tarvitse erikseen keskeyttää. Solmaster tarjoaa loistavan tuotevalikoiman kevyelle sekä raskaalle kulutukselle.

 

 

Lattioiden huoltaminen ja kunnossapito tuo varmuutta toiminnan luotettavuudelle sekä suorituskyvylle. Huoltoseisokin aikana tehty ennaltaehkäisevä työ säästää monelta vaivalta ja samalla poistaa ennalta arvaamattomien huoltojen ilmenemiset.

Solmaster tarjoaa laadukkaat pinnoitteet eri tyyppisille lattioille. Valikoimasta löytyy epoksipinnoitteita, epoksimassoja, uretaanimassoja sekä akryylimassoja, joiden avulla pinnoittaminen eri kohteisiin on mahdollista. Asiantuntevat edustajamme auttavat sinua oikean tuotteen löytämisessä. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Lisätietoa saat Solmaster Oy:n paikallisilta myyntiedustajilta tai myyntipalvelu@solmaster.fi.