Rakentaja Oulu -messutapahtuma tulee taas – Solmaster mukana!

3/2023

 

 

Rakentaja 2023 Oulu on Pohjois-Suomen suurin kodin rakentamiseen, remontointiin ja sisustukseen
keskittyvä messutapahtuma.

Kodin viihtyvyyden ja toiminnallisuuden merkitys on kasvanut korona-aikana ja monella meistä on ollut aikaa suunnitella sekä toteuttaa asumiseen liittyviä unelmia – messuilta löydät unelmiin ratkaisuja!
Rakentaja -tapahtumassa on lukuisia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin rakennusprojektissa, remontointitarpeissa kuin sisustusunelmissa koko messujen ajan.
Meidän löydät messujen osastolta 48!

 

Kestävät ja laadukkaat lattiapinnoiteratkaisut

 


Epoksipinnoite sopii myös omakotitalon lattiapinnoitteeksi.

 

Tuotevalikoimamme tarjoaa paljon mahdollisuuksia pinnoittamiseen sekä uusiin ideoihin, ja yli 45 vuoden kokemuksella autamme sinua oikeanlaisten ratkaisujen valinnassa. Meiltä saat kestävät pinnoitteet esimerkiksi autotalliin, varastotilaan ja asunnon kosteisiin tiloihin. Tiesitkö, että epoksipinnoite sopii myös omakotitalon lattiapinnoitteeksi?
Tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa monipuolisista lattiapinnoiteratkaisuista sekä niihin liittyvistä menetelmistä, ympäristöystävällisistä rakennuskemikaalivaihtoehdoista tai ihan vaikka tervehtimään ja vaihtamaan kuulumiset!

Nähdään Ouluhallilla 14.-16.4.!