Solmaster on jatkossa osa NSI-konsernia

 

Solmaster Oy on myyty Nordic Surface Innovation Ab:lle. NSI on pohjoismainen konserni, joka valmistaa ja markkinoi pintakäsittelytuotteita kuluttajien ja teollisuuden tarpeisiin. Konsernin liikevaihto on 23 miljoonaa euroa ja se työllistää neljällä toimipaikalla yhteensä 110 henkilöä – 50 Suomessa ja 60 Ruotsissa.

Yrityskaupan myötä Solmasterin perustaja Matti Korkkinen jäi ansaitulle eläkkeelle puolisonsa Irman kanssa 47 vuoden yrittäjyyden jälkeen. Tytär Pia jatkaa aktiivisessa roolissa tuotantopäällikkönä Solmasterilla.
Muut yhteyshenkilöt, yhteystiedot sekä Solmaster Oy:n toiminta jatkuu entiseen tapaan.

Tuotanto tulee säilymään edelleen Lahdessa ja tuotemerkki Solmaster tulee pysymään ennallaan.
Kuluttajatuotteiden varasto keskitetään vuoden vaihteessa Lohjalle, joka mahdollistaa myös muiden kuin Solmaster-tuotteiden lähettämisen samoissa toimituksissa.

”Yhdessä tarjoamme yhä laajemman osaamisen ja valikoiman asiakkaillemme. Jatkossa myös tuotekehitykseen ja nykyaikaisempiin tuotantolinjoihin panostetaan entistä enemmän”, kommentoi NSI:n maajohtaja Joona Kokkonen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli muutos herättää kysymyksiä.

Toivotamme hyvää alkavaa syksyä!

 

8/2023