Kotimainen sahateollisuuden toimija

 

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahateollisuuden yritys, jonka päätoimena ja ydinosaamisena on sahatavaran valmistaminen. Monien eri liiketoiminta-alueiden kehittyminen on johtanut toimipaikkojen laajaan levinneisyyteen ympäri Suomen.
Versowoodin pääkonttori, sekä sen suurin saha sijaitsevat Vierumäellä n. 20 minuutin matkan päässä Lahdesta. Sahatavaran lisäksi toimipisteellä valmistetaan puujalosteita mm. liimapuuta, puupellettejä sekä puusiltoja. Puusta sahattavat tuotteet sekä erilaiset jatkojalosteet päätyvät kotimaisiin taloihin ja rautakauppoihin sekä suuriin projekteihin ympäri maailman.

 

 

Teräemulsion käyttö tuo säästöä

Vierumäen sahalla sahataan kuusta sekä mäntyä, jotka ovat pihkaisia puita. Versowood käyttää vannesahauksessa Solmaster EKO Teräemulsio 10, joka on veteen sekoitettava kasviöljypohjainen sahojen voiteluaine. Voiteluaine pitää terät terävinä ja vähentää niiden huoltotarvetta, sekä estää sahaamisessa irtoavan pihkan tarttumista teriin.
Voiteluaineet ohjataan terille yleisesti järjestelmien kautta ja ne ovat herkkiä epäpuhtauksille. Solmaster EKO Teräemulsion hyvä sienien, hiivojen ja homeiden sietokyky sekä pesevät komponentit auttavat pitämään putkistot ja suuttimet puhtaana pidempään, jolloin hoitovälit pitenevät ja puhdistusta voidaan harventaa. Tuotteen tehokkaat korroosionestoaineet suojaavat sahanteriä värjääntymiseltä ja ruostumiselta sekä hyvä bakteerien sietokyky estää hajujen syntymisen linjaston seisoessa käyttämättömänä esimerkiksi viikonlopun yli.

”Voin suositella Solmasterin tuotteita ja palvelua muille sahateollisuuden toimijoille. Ollaan saatu nopeasti apua ongelmatilanteisiin ja ne ovat aina ratkenneet”, kertoo Simo Pasanen, Versowood.

 

Katso asiakastarina!

 

 

Autamme kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen edustajaan tai sähköpostitse myyntipalvelu@solmaster.fi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

9/2022