Lattiapinnoitteet moniin eri tarkoituksiin! – Katso jälleenmyyjät

24.5.2022

Kesä tekee tuloaan ja lumen alta alkaa paljastumaan monenlaisia ”remppa” kohteita. Monet betonipinnat ovat niin sisällä kuin ulkona talven jäljiltä huonossa kunnossa ja on aika miettiä pinnoiteratkaisuja. Solmaster lattiapinnoitteet soveltuvat moniin eri kohteisiin. Lattiapinnoite on helppo tapa nostaa betonipinta uudelle tasolle. Solmaster pinnoitteet ovat edullinen sekä kestävä valinta jokaiselle tee-se-itse tekijälle.

 

Katso kaikki jälleenmyyjät!

 

Yksi monista vaihtoehdoista on kestosuosikki EP 10 Epoksipinnoite. EP 10 on hyvin vesihöyryä läpäisevä, M1- luokiteltu kaksikomponenttinen lattiapinnoite. Sillä onnistuu monipuoliset lattiapinnoitukset varastoihin, teknisiin tiloihin ja mökkisaunoihin, sekä kaiken tyyppisiin betonilattioihin, joihin tarvitaan keskiraskasta kulutusta kestävä pinta.

 

 

Esimerkiksi betonipintaiset kuistit sekä rappuset kaipaavat yleisesti huoltoa. Voi olla myös niin, että niitä on pidetty aikaisemmin pelkällä betonipinnalla. Solmaster EP 10 Epoksipinnoite soveltuu loistavasti katettujen betonipintojen maalaamiseen. Pintojen maalaamisessa on aina otettava huomioon hyvät pohjatyöt. Pohjatyön tarkoitus on mahdollistaa pinnoitteen tartunta betoniin, joka takaa pinnoitteelle pidempiaikaisen keston.

 

 

Yleisesti rappuset ovat kattamattomia tiloja. Kattamattomat tilat ovat aina sään armoilla, joka vuoksi ne joutuvat kovalle rasitukselle. Säärasitus on asia, jolle kukaan ei voi mitään. Pinnoitteen pysyvyyttä voi edesauttaa esimerkiksi talvikunnossapidolla.

 

Lue Usein Kysytyt Kysymykset!

 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa teknisissä ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.